SedaF Pembemsi bi akıntım oldu kızlar 9 aydır ilk defa 38+5deyim ne yapmam lazım sancı vs bir hissim yok
Arzgl123 SedaF Bazen ilişki sonrasında pembemsi gelebiliyor.bebegin hareketlerinde hissedebiliyo misnz onu kontrol edin.
Cerkes6019 SedaF nişan olabilir son hazırlıklarını yap canım güzelce dinlen karnını doyur belki hemende sancı olabilir sonra sancı başlayınca ufak ufak egzersiz yapmaya başla dayanamayacak ya da suyun falan gelecek olursa hemen hastaneye git
__mom1 Nişan gelmiş bir şey yapman gerekmiyor. Benim nişan geldikten 2 gün sonra suyum geldi doğum yaptım sancılarını takip et
SedaF asell13 ay bilemedim bebeğim hep akıntım var ama ilk kez pembe geldi inceleyemedim de telaşlandım sancı ne zaman olur?
asell13 SedaF ben hiç norml doğum sancı vs tecrübem sıfır 3 sezeryanım var benim bi acile git istersen açıklığın varmı bakarlar sancı hissetmesende açıklık olabilir
__mom1 SedaF doğum başladığında sancı 5 dakikada bir oluyor. Yada suyun gelebilir benim gibi. Yada adet gibi kanama olması bunlar hastaneye gitmeyi gerektiren durumlar. Eğer bunlar yoksa yat uyu doğuma az kalmış bir daha zor uyursun 😅😅😅
Mercandere65 İki saat önce bende oldu beklemedeyim doktorum gel dedi ama gitmedim sancım yok hastane de paikojim bozuyor sancım az var çok düzenli olursa gidecem