Ebru3439 sedseda buraya fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum🥲 instagram kullanıyorsanız arzumm_bebe yazınca çıkan sayfada 6.fotoğraf kulpları sadece pembeli yaptırdım kız diye 🥰 ama derinliği uzunluğu falan iyi oldu güzel geldi kurdular sağ olsunlar model olarakta kullanışlı bence
Polenmom Sennur16 ben çok araştıran acemi bir anneyim malum şimdi vaktimde bol olunca sürekli bebeğim için yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum her şey onun için 🤍
Seymanur60 Sennur16 zıbın ağız kendili battaniye ıslak mendil deterjan şampuan nemlendirici tırnak makası bebek arabası anne bebek çantası alt açma örtüsü mama kaşığı tabağı gibi cinsiyet belli olmdn da alınacak şeyleri yavaş yavaş almaya başlayabilirsiniz
Kelebek1_ Sennur16 valla ikinci gebeliğim ben önce büyük parçalarla başladım ihtiyacımız olan emzik biberon vs indirim vardı hepsi buradaysa aldım hep göğüs ucu kremi pişik kremi falan bi kısım kıyafet var kızımdan kalan son aylara doğru alacağım diğer kıyafetleri de 3-6 alırım diye düşünüyorum
Sennur16 Kelebek1_ bilmediğim için soruyorum biberon emzik bunlar sonra kullanılacak seyler degılmı neden önceden alıyoruz 🤔
Kelebek1_ Sennur16 emzik 0-6 ay yani hastane de hemen tutturmuştum kızıma kullandığım için aldım avent biberonlarımız var onları da kullandık kızımda süt sağıp biberonla verdiğimiz oldu o yüzden bir iki numarasını aldım ihtiyaç halinde kullanmak için
Kelebek1_ Sennur16 ilk olarak olurda sütün gelmez geç gelir yada mama vermek gerekir kızıma hastaneden çıkmadan mama vermiştim o yüzden ikinci içinde alıp bulundurmak istedim
Kelebek1_ Sennur16 yani evet ilkte kullanınca kesin olsjn dedim ilkinde de iyi ki almışım ihtiyaç oldu yani