Bebegimsu350 Rabiajc ben kendim yapamıyorum eşim yapiyo malesef cok zor yaniyoda morariyada Allah kolaylık versin 🙏🏻
Ege_mommyy_11 36+6 olduk hamileliğimin başından beri oksapar 6000 kullanıyorum ve sağlkk ocağında vurduruyorum h.sonlarıda özele gidiorum ne eşim ne de ben cesaret edemedik 💉
Rabiajc gokceekus17 benimde esim korkuyor kendimde cesaret edemiyorum nasıl yapcam her gun git gel yoruldum
duyguogeday Rabiajc canm inan bana hiç korkulacak bisi yok sadece elini titretme ve igneyi vurduktan sonra 5 kadar say ve dümdüz çıkart içerden patatesin üstünde deneme yapabilirsin hemşire bana öyle demisti
Ege_mommyy_11 Rabiajc artık az kaldı son 1 hafta hemşirelerim bile şaşırıo istikrarla hergün gittiğim için
duyguogeday Rabiajc ilk 3 ay hemşirelere yada arkadaşıma vurdurdum ama hergun gitmek zor gelince kendim yapmaya başladim en kolayıma neresi geliyorsa ordan vuruyorum
Newmommyy Ben de başından beri kendim vuruyorum. Sanki başkası yapsa daha çok acır gibi geliyor:) göbekten alıştım artık.
Serendipity16 Rabiajc 14. Haftadaydım başından beri hep eşim vurdu kendim vurmaya cesaretim yok bi de hep koldan yapıyoruz artık koldan kendi kendime vurmak zor olurdu galiba 😃
Gamzealptkn İğneyi sonuna kadr sokuyo musunz ben tamamını sokmadan yaptm ama ilaç içeri gitti yani skntı olur mu bilemedm