Sumeyyealts Altin23 benimde ilk düşüktü ben direkt bebeği genetiğe yollatmak istiyorum dedim itiraz etmeden yolladılar daha sonra tıbbi genetik bölümüne randevu aldım orda da eşimle birlikte kromozom testi verdik bende trombofili (pıhtılaşma) testi verdim hafif bi pıhtılaşmam çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum en başından beri ve bebeğin 69 kromozomlu olduğunu öğrendik doktor doğsa bile yaşamazdı zaten dedi
Altin23 Sumeyyealts çok gelmiş olsun başın sağ olsun. Bizim aklımıza öyle bir şey yapmak gelmediği için biz bir şey yapmadan çıktık hastaneden. Haftaya kontrole gideceğim gidince gen testi istiyoruz dicem doktora ama başka bir şey de demem gerekiyor mu
nazlibuse92 Altin23 Allah sabır versin canım.🤲🏻 Rabbim onu melek olarak almış annesi size şefaatci olacak öbür tarafta heo yanında olacak. Belkide hayırlısı buydu bir sınav bu isyan etme dua et rabbim tez zamanda eminim li bir güzel evlat daha verecektir sana. Belkide ilerde bi rhatsızlığı olacaktı annesi öyle düsün rabbimden gelen bişey kaderi böyle yazmış. Sen hic üzülme mutlu ol bir melek geldi ve gecti bu dünyadan o hep yanınızda olacak🤲🏻❤️
Altin23 nazlibuse92 Allah razı olsun ❤️ biz de hep böyle düşünerek tevekkül ediyoruz hiç isyan etmedik sadece acımızı yaşıyoruz acısı çok zormuş 😔 inşallah Allah nasip eder en kısa zamanda sağlıklıca
Sermec27 Altin23 Allah razı olsun canım acısi geçmedi zaten geçmezse bir ömür boyu buna şükür vardır rabbimin bir bildiği çok şükür kanamalarım bitti inşallah bu sefer sağ salim kucağımiza alırız rabbim seni de en yakın zamanda tekrardan sevindirsin inşallah kucağını doldursun inşallah 🤲
Altin23 Sermec27 Canından can gidiyor acısı hiçbir zaman geçmez ki😔 Allah’ım sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlığımız yerinde olsun ki şükür hamile kalabiliyoruz
ilkgozagrim__ Altin23 Amin bebeğim çok sağol kuzum doktor bana 1 ay korun dedi ondan sonra düşünebilirsin dedi ama ben kendim düşürdüm kürtaja gerek kalmadı 1 defa adet olduktan sonra gebe kaldım tekrardan
Altin23 ilkgozagrim__ kürtaj olduktan sonra kanamam çok az oldu 3 gün geçti üzerinden kanamam bitti diyebilirim. Rahmim eğer iyi durumdaysa çabuk toparladıysa 15 gün sonra tekrar korunmadan başlıcam inşallah çabuk hamile kalırım bir de pcosum var 😔
Eda91- Altin23 Çok üzüldüm. Rabbim yeniden hamile kalmayı, sağlıklı ve hayırlı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin. O her şeyin en hayırlısını verir. Rabbim gönlünü rahatlatsın, acısını hafifletsin inşallah
kalbiminpariltisi Hasadser geçmiş olsun o psikoloji çok başka haklısınız üzülün ağlayın acınızı yaşayın ama inanın zamanla geçiyor geçecek. Düşüklerin çoğu zaman bizimle ilgisi yok sağlıksız gebelik ilerlemiyor maalesef. Ben ikinci kaybımdan sonra araştırmaya başladım genetik test yaptırdım pıhtılaşma testi yaptırdım rahim filmi çektirdim hiçbir şey çıkmadı tamamen nasibimde yokmuş diyorum o gebeliklerime saglıkla kavuşmak yine de her ihtimale karşı üçüncü gebeliğimde iğne kullandım ve coraspin . Ondan mıdır nedir artık onu bilemiyorum ama çok şükür saglıkla kucağıma aldım. Nasibiniz sizi de bekliyor yılmayın dua edin şükredin her şey yoluna girecek ve çok uzun da sürmeyecek inanın ben çok kısa sürelerde hamile kaldım hep inandım hep motive ettim kendimi her durumda şükrettim ❤️ darısı sizin başınıza inşallah
Hasadser kalbiminpariltisi inşallah takdir Allah’ın niye nasıl diye düşünüyor insan ister istemez kanama alanı var demişti metiler diye bir ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum bugün kontrole gidecem inşallah bsy kalmamıştır inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırım üzüntüm geçer umarım 🙏
kalbiminpariltisi Altin23 hiç merak etmeyin kalırsınız öncelikle şuanki acınızı yaşayın üzülün ağlayın sonra toparlanıp tekrar önünüze bakın hepsi geçiyor bi bakmışsınız bebeğiniz uyuturken siz de bir başkasına destek olup moral veriyorsunuz ❤️ En kısa zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah rabbim🐣
Altin23 kalbiminpariltisi amin Allah’ın izniyle en kısa sürede ben de bu mutluluğu yaşamak istiyorum Allah razı olsun desteğin için 😔🙏🏻
AslanKadini Altin23 benim de 12 haftalik iken gelisemedigi için yavrum düşürüldü ben kalp atisini dinlemiştim son kez kalbi safra kesesine inmişti yavaş yavaş atıyordu artık ayrılma zamanı gelmişti metanetle soğukkanlılıkla onun yeri Allahin yanı dedim ve hemen yatisimi istedim 3 gün içinde hersey bitti evime gittim isyan etmedim çünkü Allahin verdiği Allah’ındır aldığı da.. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 ay olduk. Allah biliyor en hayırlısını kendini üzme güzelim ♥️🤲🏻
Altin23 AslanKadini Allah’ım bu da çok kötü bir acı son kez kalp atışını duyup da o sedyeye yatmak 😔 Allah’ım sabırlar versin inşallah acısı unutulmaz. Bu bebeğine de sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasip olsun Allah en güzel vekil o en iyisini bilir çok sağ ol Allah razı olsun ❤️
Feryyy Altin23 canım bende aynı durumu geçen sene yaşadım ikiz gebelikti 1 sene denemedim eşimden uzaktık diye bedenimde dinlendi şuan tekrar hamileyim ve kendiliğinden hemen oldu içini ferah tut rabbim hayırlı vakitte inşallah dağlıkla nasip eder sadece dua et ve sağlıklı beslen yorulma kendine değer ver 🤍🖤
Altin23 Feryyy Allah razı olsun senin de hem başın sağ olsun hem de gözün aydın Allah bana da nasip etsin inşallah 😔
Altin23 fatma3004 yok benim değil o 5 aylık bebek bana yazan kişinin ben onun için onun adına mutlu oldum
sunshine_ Altin23 çok geçmiş olsun hayallerle gidip de bu şekilde geri dönmek çok yıpratıyor insanı bende 10. Haftada öğrenmiştim 6. Haftada kalmıştı bebeğim kürtaj oldum ve 1 adet görüp tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 28. Haftadayım inşallah hayrlısı ile tez zamanda sende tekrar o duyguyu yaşarsın 🙏🌸
Altin23 sunshine_ sana da çok geçmiş olsun canım inşallah aynı şeyi yaşarım ben de çünkü pcos var hemen adet görüp hamile kalmak istiyorum sağlıkla 😔🙏🏻
Sumeyyealts Altin23 gen testi ve trombofili demen yeterli fakat kadın doğum ilgilenmeyebilir bu durumda tıbbi genetik bölümüne gitmenizi tavsiye ederim şehir hastanelerinde oluyor bende şehir hastanesinde yaptırmıştım
Sermec27 Altin23 çok şükür rabbim bizleri tekrardan sınamasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bekledigimmucizemm Altin23 Allahım sağlıkla güzel bir hamilelik nasip etsin ama neden kalbi durmuş bunu araştırın kan pıhtılaşması olabilir diğer bebeğiniz için tedbir alın
Altin23 Bekledigimmucizemm Allah razı olsun inşallah. Haftaya kontrolüm var oraya gidince genetik testi ve pıhtılaşma testi isticem
AslanKadini Altin23 Allah hiçbir kuluna yuklenemeyecegini vermez kardeşim.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin insaAllah♥️🤲🏻 Allah razı olsun 💕