Cerensolmaz Beeyzanurr inşallah canım bende merakla bekliyorum ama bugün yine veremedim yarın gel dediler 🤦♀️🥹🥹
Zeuma9912  https://mutluresim.com/images/2023/11/22/nf1GbE.png. Kizlar bende adete bı gün var yarın kan testi vercem
Cerensolmaz gencbiranne1 inşallah canım valla banada öyle geliyor ama bilmiyorum tam sevinemiyorum da sabah erken gelmem gerekiyormuş o yüzden yarın gelin dediler bi kan veremedim
Cerensolmaz Beeyzanurr verdim verdim çok şükür sağlık ocağına gittim pazartesi çıkar dedi e nabızdan daha erken çıkmaz mı 🥹
Cerensolmaz smykll1 bilmiyorum ama eğer içinize kuşku düştüyse kan verin en net sonucu yine kan testi ile öğrenirsiniz
Cerensolmaz Dolis dimi bencede çok silik görünüyor benim testte bakalım inşallah vardır bebiş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
seymmnr Cerensolmaz acil servise niye basvurmadınız orda da bakıyorlar kan. acilde çalılıyorum ondan biliyorum 2 saate cıkıyo sonucu ptesini nasıl bekliyceksiniz ya 🥹
Zack Cerensolmaz bana da öyle demislerdi cuma vermiştim, cumartesi öğleden sonra e nabizda gördüm bence yarın bir kontrol et gün içinde
aogoya Cerensolmaz ayyyyy kız yerinde olsaydım kafayı yerdim 6 gün önce post açmışsın 😂 valla peygamber sabrı hayattaaaaaaa dayanamazdım yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama alt üst eder yine yaptırırdım 😂😂
Cerensolmaz seymmnr acil hem uzak hemde yapılmıyor dedi doktor bende anlamadım valla herşey üst üste geldi şansa 🥹🥹