Aabbccc annelik_4 Amin amin inşallah canım benim bende namazımı kılıyorym Kur’an’ınmi okuyorum kapandığında tam olacak inşallah 😘
Cerenbelis1 Aabbccc inşallah canım içinde öyle bi istek varsa kesinlikle üstüne git kapandıktan sonra çok çok mutlu olucaksın ilk başlarda alışana kadar biraz tuhaf gelebilir ama senin adına çok sevindimmm 🥰
Aabbccc Cerenbelis1 istek çok fazla var canım bugün şal alacaz eşimle adım atacam inşallah Allah’ın izniyle 🤲
Aabbccc Derinnmom evet bende 1 yıla yakındır düşünüyorum ama kararsızdum ama buraya yazınca kızlar hepsi Allah razı olsun onlardan sizdende çok güzel motive edip cesaretimi toplayıp bugün kapanacam Allah’ın izniyle 🤲🤲
Derinnmom Aabbccc bende çok hevesliydim ama kendime bir türlü güvenemiyordum sonra kendimi yavaş yavaş hazırladım evde denedim eşime gösterdim felan filan sonra bi gün ablam dışarı çıkalım dedi, bende şalı taktım giyindim çıktım ohh o kadar rahattım ki zaten dışarıda sizi kimse tanımıyor o yüzden bi rahatlık var 😂 simdiden hayırlı olsun 🙏🏻
Afro-dit Aabbccc adet uygulaması canım orda da Forum var dün o uygulamada da biri daha sormuştu da sen sandım
M198935 Aabbccc aynı durumdayız ramazan da ınslalah nasip olacak diye inanıyorum sürekli kendim hazırlıyorum korkularım da var bakalım
esmerrmm Aabbccc rabbim gönlüne böyle bir his düşürdüyse cok şanslısin 🥰, kapanmaktan cekinme baglayabilirmiyim diye korkma cokta güzel baglarsin , zaten evin icinde aciksin disari cikarken kapaticaksin pratik yaparsin video izlersin yaparsin merak etme 🫶
Aabbccc Derinnmom aynen bugün bnde oyle yaptım Armine ye girdik kıza dedim bağla bağladı çıktım oh mis gibi bir his Rabbim herkese nasip etsin inşallah 😘🤲
NewMomm1 Aabbccc Rabbim size güzelce kapanmayı nasip etsin inşallah ama kapanmadan önce nolur güzelce düşünün. Ben kapandım kendi isteğimle bir anda kapanmak istedim. Namaz da kılıyordum ibadetlerimi yapmaya uğraşıyordum. Ama yalnızca 5-6 ay kapalı kaldım. Dışarı çıkmak istememeye başladım kendimi çok yabancıladım içime aşırı kapandım kapandım bi kere açılamam diye baskı uyguladım kendime. Buda malesef ki beni namazdan da dinden de uzaklaştırdı. Dua etmek bile gelmedi içimden bir yerden sonra. Bir kaç aydır açığım dua etmeye zikir çekmeye yavaş yavaş dinime yeniden yakınlaşmaya uğraşıyorum. İyice düşünün sonra benim düştüğüm duruma düşmeyin Rabbim gönlünüzdekini hayrıyla gerçekleştirmeyi nasip etsin size🌸
Meryeminannesi20 Aabbccc Hayırlı olsun çok güzel şeylere niyetlenmişsiniz sizi takdir ediyorum. Ben 10 yaşında kapandım 30 yaşındayım sizden tek ricam lütfen lütfen şal yaparken üç beş saç teli çıkaran var siz onu yapmayın. Her bir saç telinizin çok çok değerli olduğunu ve sadece eşinize özel olduğunu unutmayın. En iyi destek başta eşinizden sonra güzel ahlaklı ve bilgili sizi Allah için seven ve uyaran bir çevre edinmeniz.