gamzosgamzos Sevvalll42 Kenzül Arş duası ve İsmi Azam duası çok güçlü dualar 4 rekat hacet namazı kılın ve arkasından bu duaları okuyup hayırlı evlat için dua edin Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin 🤲🌸
Meryeminannesi20 Sevvalll42 Meryem süresini okuyabilirsiniz hem arapçasını ama muhakkak mealinide okuyun derim.
Mrvcakatt Sevvalll42 kenzül ars meryem suresi yasin suresi. Bu sureler elbet etki etmistir ama. Stres yapmadigim ayda hamile kaldim. Aman olacagi varsa olur dedigim ay oldu kisacasi.
_Tazeanne 4444 defa ya varis veya 150 defa bebeğe niyetlenip ayetel kürsü okumak ben ayetel kürsi okumuştum test günüme kadar şükür pozitifi aldım
Sevvalll42 Mrvcakatt aynen öyle oluyo ilk çocuğumda hiç umrumda değildi hamile kaldım hemen bir denemede şimdi ikinci ayımız olmadı yine ilk çocuğumu kaybedeli 4 ay oldu ne gelirse Allah’tan
_Tazeanne Sevvalll42 haha bende de 😄var olsun ayetel kürsi elinize zikirmatiği aldıkça çekin test yapacağınız güne 150 tane olsun Rabbim karşılığını versin inşallah