Hilalcr Merhaba, travel sistem olmayan ama ayrı puset alınıp da takılabilen bebek arabası önerileriniz var mı? Joie parcel signature kullanan var mı?🤯🤯🤯
Diririiririm Hilalcr Cybex eezy twist aldık biz kabin boy ancak puseti ve aparatıyla yenidoğanda da kullanılabiliyor aynı zamanda tutma kolu iki yöne de bakabiliyor
Aysee1123 Hilalcr Ben kullanıyorum. Pusetsiz tek kendisini kullanıyorum yani daha yeni kullanmaya başladık 👍
77Bebek35 Hilalcr gecen gun ındırımdeyken aldım 6700 araba 1600 tl joie nın puseti efsane dıyorum al pısman olmazsn bende bagaja sıgsın dıye kabin boy istedim ve aralarında en ıyısı buydu ıyıkı dıyorum
Diririiririm Henüz almadık ama evet takılıyor aparatıyla birlikte çok fazla yorum dinledim çevremde de kullanan bi yakınım var çok memnun olduğu için aldık biz de henüz kullanmadık ama kullanan herkes çok memnun
Aysee1123 Hilalcr 1 aylık olucak yakında. Bende ayrıca başka marka puset var ama arabayıda kullandım birkaç kere merak ettiğimden tam yatar pozisyondayken koydum bebeğimi içine öyle kullandım o uyurken. Araba çok güzel şüpheniz olmasın
Hilalcr Aysee1123 maşallah Allah bağışlasın😍 sizin elinizdeki puset ona uyumlu olmuyor ama değil mi? Benim daha bilgim çok az o yüzden soruyorum bu kadar
Aysee1123 Hilalcr Hayır uyumlu değil ben ikisini ayrı ayrı kullanıyorum. Daha doğrusu puseti sadece arabayla bir yere giderken kullanıyoruz zaten şuan çok dışarı çıkmıyoruz puseti arkadaşımdan aldım. Biraz daha büyüdükten sonra tamamen arabayı kullanırım diye düşünerek aldım bu arabayı indirimdeyken almıştım
Aysee1123 Diririiririm Dümdüz oluyor sonuçta çok rahat bir araba zaten tam yatar pozisyonda sorun yaşamadım ben. Zaten ilerleyen aylarda diğer pozisyonlarda kullanırım puset olayı önemli değil pek benim için yani olmazsa olmaz diye düşünmüyorum. Normal mesela araç içinde nasıl durucak bebek derseniz ayrı olarak oto koltuğu alınabilir arabayla haşır neşir bir bebek olacaksa eğer zaten oto koltukları yıllarca kullanılabiliyor. Ben öyle yaparım diye pusete pek takılmadım
Diririiririm Aysee1123 evet yenidoğandan itibaren kullanılabilen oto koltuğu kullanmayı düşünüyorum. Tereddütüm yenidoğanda gezdirirken çok sarsılır mı diyeydi. Yaz başında doğacağı için dışarı çok çıkarız diye düşünüyorum. Ama öyleyse tekrar Cybex pusete gerek yok o zaman
Aysee1123 Diririiririm İçinde ilk doğduğunda ufak kalıyor bebek elbette ama yenidoğanlık çok çabuk geçiyor hemen büyüyorlar. Şuan 27 günlük mesela boyu uzadı ağırlaştı ne zaman 27 gün oldu onu bile anlamadım. Doğar doğmaz saatlerce sağda solda gezilemiyor ilk ay evde geçiyor özellikle. Zaten bebek kendisini topluyor o sürede. Tabi bu benim fikrim puset hakkında kimisine saçma gelebilir ben bu şekilde kullanmak istedim yani 😊
Diririiririm Aysee1123 teşekkür ederim fikirlerinize katılıyorum sağlıcakla büyütün inşallah bebişinizi ☺️