Esrardc Erva18 yok salı kan veririm bi varmı yokmu bakarım gözle görünüyor ama silik baya kimyasallarımda var belki öyledir buda
Esrardc Erva18 dün 6gün vardı işte bugün 5 yani çıktı ama ben yanılıyorum falan sandım durdukça netleşti nasip artık varsa kan vericem zaten salı günü sağlıklıysa olsun zaten sağlıklızsa olmasın öyle daha zor
Erva18 Esrardc tabi öyle ben 1 senedir o kadar test yaptim o kadar yalanci pozitif gördüm ki pozitif olsa da inanmıyorum artik
Esrardc Erva18 ben hiç yalancı görmedim hep çıktığında oldu ama kimyasal işte diğerleri hep negatifti en iyisi kan vermek bende bu teste güveniyorum birgebenin günlüğünün testi çünkü bunu yapmadan 2gün öncede yaptım çıkmadı onda böyle hiç
Esrardc Erva18 hormonlarındada sıkıntı olabilir okumuştum burda bazı hormon değerleri yükselince böyle yalancı pozitif olabiliyomuş
Erva18 Esrardc baktırdim ama doktor bisey demedi burda okudum kist olunca da çıkıyormuş ya da enfeksiyon olunca
Esrardc Erva18 aynen ablmdada vardı enfeksiyon ondada yalancı çıkmıştı bi görün yinede doktora baktır
Erva18 Esrardc kürtaj oldum ondan sonra geçmeyen akınım var 4 farklı doktora gittim hepsi antibiyotik fitil falan verdi kullandım ama yinede geçmedi öncesinde hiç enfeksiyon olmamıştım kurtajdan sonra geçmiyor
Esrardc Erva18 Allah Allah doğal şeyler dene birde birde eşine bulaşmışsa geçsede sendeki birlikte olunca tekrar bulaşıyo sana eşinde kullansın ilaçtan sorarsın doktora bi
Esrardc Erva18 bende instada sayfa var birgebenin günlüğü onda geçmişti bu konuşma ordan gördüm ve erkekte belli olmuyormuş kadına geçiyormuş dur bakiyim varmı hala öyle bir konı duruyosa söylerim sana