Abk31 Merhaba kızlar adetime 3 gün var sarı akıntım var enfeksiyon mu hamilelik belirtisi olabilir mi?
9876 Abk31 benim de adetime 9 gün var 2 kere yoğun şekilde sarı akıntı geldi kokusuz belim de agrıyor hafiften senin ağrıyor mu adetine 3 gün kalmış erken gebelik testi yap canım haber et bana da
karansmom_ Abk31 benim hep sarı akıntım gelirdi. Gebe kalmadan önce de sarı akıntım geldi kesin regl olurum dedim ama hamile olduğumu öğrendim
Abk31 9876 belim ağrıyor üç ay önce kürtaj oldum o hamileliğimde aşırı derecede ağrımıştı bunda o kadar agrımıyor yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum haber veririm
Abk31 Abk31 9876 test yaptım negatif çıktı enfeksiyon sanırım adetten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
9876 karansmom_ benim de iki kez iç çamaşırı ıslatacak kadr sarı akıntım oldu belim çok hafif ağrıyor karnımda şiş üşüttüm mü anlamadım ama suan hiç ama hiç akıntım yok korkuyorum başka bişe çıkmasın da niye böyle oldu
karansmom_ Abk31 enfeksiyon dan bile şüphelendim muayene oldum ama çıkmadı birşey. İnşallah hayırlı haberler alırsın 🤲
karansmom_ 9876 içinin rahat etmesi için muayene olabilirsin emin ol daha rahat hissediyorsun. Çünkü sarı akıntıya hep enfeksiyon dediler bende hiçbir şey çıkmıyordu