Hayalizlerim Bu havada can sıkıntısından kapattım kızlar bakacak olan yokmu ya hiçkimse denk gelmiyor bana bilen biri yorumlasın ya zaman geçirelim. Eleştiri yapacak kişiler yazmasın siz herseyinizle mükemmel olmaya devam edin..
Hayalizlerim sevaldqn1 evet bende özellikle belirttim yazmayın diye ama tutamazlar kendilerini büyük ihtimal linç tayfa 😃
Hayalizlerim Uzun zamandır buraya girmiyordum happykidsdeydim ama orası amma sıkıcı ya kimse yazmıyor doğru düzgün:)
8mucizem8 Hayalizlerim öncelikle merhabalar fal tabağında 2 adet fare gördüm falda fare olumsuza işaret yani maddi sıkıntılar çekeceğin döneme girmişin Geçmiş olsun falının içine baktığım zaman isimlerinin içinde biri N biri M harflerinin bulunduğu 2 kişi senin bol kahkahalı dedikodunu yapıyor. Yaşlı bir amca var Buda uzun ömür demek 🙏🏻Alllahım herşeyin hayırlısını versin telven tam dökülmemiş göremedim. Bu kadardı teşekkür ederim ♥️
Hayalizlerim 8mucizem8 O iki kişiyi bildin gerçekten ya harflerde doğru bunda bişey görünmüyo demişsin sabah başka resim atsam daha detaylı baksan olurmu ya Senin için bir sakıncası olmazsa tabi istersne özelden mesaj da atabilirim müsait olunca bakarsın
8mucizem8 Hayalizlerim olur sadece senden ricam kahveyi kapattıktan sonra bir tık sallar mısın telven yayılsın fallar açılsın 🫠