[silindi] Kızlar merhaba ayın 16 sında adetime üç gün kala kan testi verdim 168 çıktı bugün akşam bidaha verdim 362 çıktı sizce değeri iyimi ilerliyor kötü mü ? İki kere sağlıksız gebelik geçirdim ve içimde hep bi şüphe sıkıntı var bu da sağlıksız olacak diye
pmedic112 [silindi] iyi ilerliyor canım. 48saate bir %60 en az artması gerekiyor zaten. Gözün aydın inşallah sağlıklı gebelik olur
Demetibrahim [silindi] bende ayın 16 sında adete 3 gün kala verdim canım 300 civarında çıktı yarın sağlık ocağına gitcem tekrar vermeye banada çok yüksek geldi değer korkuyorum
Yusraklnc_ [silindi] Aklına diğerleri gibi mi olur diye getirme bide mümkün olduğunca buradaki olumsuz yorumlara bakma pozitif düşün iyi ilerlesin hep hayırlı olsun kuzum inşallah💕
Gizemmuhammet21 [silindi] kizlar son adet tarihimi hatırlamıyorum ama ilk gebelik testi verdiğimde kanda 163.2 çıkmıştı 2 gün sonra verdim kan 2270 çıkmış sizce kaç haftalık gebeyim
[silindi] Gizemmuhammet21 Allah yardımcınız olsun Rabbim nasip ettiyse sabrını da gücünüde verir Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler inşaallah 🤲♥️
Gamzealptkn Bnde adetm bi gün geçti 9.82 geldi 48 saat sonra 30.4 gldi salı günü tekrar vercem ama kanamam var kimyasal olck diye korkuyorum henüz kırmızıya dönmedi kahverengi çamur gibi progestan kullanıyorm umarm sağlıklı ilerler 😞😞😞🙏🙏
Gamzealptkn pmedic112 ama benm daha kese falan gözkmedi ya değer bugn 30.4 geldi kimyasal olablir diyolar 😞🥺
[silindi] Demetibrahim Sizinde değeriniz güzel çıkmış sağlıklı bi gebeliğiniz olsun inşaallah Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın yarın bende tekrar vericem inşaallah yarın doktorumdan da güzel haberler alırım , alırız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın iç sıra da bizlerin 🤲🥰
[silindi] Yusraklnc_ İki tane olunca insan ister istemez korkuyor hatta hâlâ inanamıyorum bile hamile olduğuma öncekiler hep ağrılı kanamalı olunca bu nasıl hamilelik ne ağrı var ne yerleşme kanaması oldu doğru düzgün bazen hamile değilim diye düşünüyorum 🤦🏻♀️😁 aslına olması gereken bu ama işte psikolojikmen etkiliyor önceki yaşadıklarım elimden geldiğince bakmamaya çalışıyorum Veren de Allah alan da hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah 🤲 Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️