Pamiramsi En üstteki bugün az önce yaptığım test, diğer ikisi dün ve öncesine ait. Ben dün en koyu diye düşünmüştüm ama bugünkü baya koyu ve karnımda çok batmalar var baş ağrısı vs muhtemelen bugün yumurtlama günüm değil mi ? Ve bu üstteki sonuç 2 dk içinde felan çıktı direk böyleydi ![https://mutluresim.com/images/2023/11/18/nUXELV.jpg]
1prensesannesi__ Pamiramsi bende ilk defa ovulasyon kullaniyorum bu ay t cizgisi c den cok daha koyu iki gündür bu gün catlama gunum normalde gün icinde catlama olmali 😃 sen daha önce test yaptiysan eğer kac gun de siliklestigini bilirsin canim ona göre hareket et
Pamiramsi Babyy_ iki gündür pik oldu diyip değerlendirip duruyordum 😂 bu arada şuan biraz daha kurudu ve t çizgisi c çizgisinden daha koyu ilk defa böyle gördüm aylardır :D daha çok umut veriyor bana Allah’ım duy :)
momofmychildren Pamiramsi ben koyulaşmaya başladığı andan siliklesene kadar denedim hepsini değerlendirin ☺️
Pamiramsi momofmychildren dün değerlendiremedim ama tutar mı yine de acaba önceki günleri hep değerlendirmiştim:(
momofmychildren Pamiramsi sıkıntı olmaz genelde gun aşırı deneyin tavsiye ediliyor zaten bugün de deneyebilirsiniz ☺️
1prensesannesi__ Pamiramsi benimde 2 gundur o kadar koyu oldu ki c cizgisinden bile koyu oldu bu gun hafif siliklesti yumurtayi catlatmis bulunduk 🤭