sevgi0827 Suslumom merhaba bende Kartepe’den Medical parkta Bertan beye gidiyorum şöyle Kocaeli hamiş anneleri toplanıp bi tanışsakmı hem can sıkıntımıza gemde arkadaş olmuş oluruz ☺️
sevgi0827 Suslumom bende pek kimseyi tanımıyorum hem birbirinize gemde bebeklerimize arkadaş oluruz ☺️
Elifasell Bade1100 oohh ohhh maşallah ne guzel ıkı tane arkadasım oldu aynı yerde olan rabbım günlerini inş hayırlısıyla gecırmeyı nasıp etsın 💕💕💕
erda Esomami milli eğitimi bilemedim ekominin ordan aşağı doğru yolu net biliyorum pazar kuruluyor geri kalan yerler net değil :)
Ceyda41 Sibelacr gülçin hanım o kadar iyiki gorumcem gidiyordu doğum için 2400 du 2000 lira aldı sağolsun
Suslumom Sibelacr evet kimsm yok burda Allahtan oglum var arkds bana ama insan genede istyo yasiti birini
Esomami erda 🤗 ekominiden asagidayim iste bende erkek imamhatip okulunu biliyonmu ayni yerde gibiyiz iste1😊
erda Esomami şimdi anladım neresi olduğunu ben karşıyakaya daha yakınım sanırım ama yürüme 10-15 dakika mesafemiz var dediğim gibi komşu çıktık :)
Esomami erda sende gelinmi geldin buraya ben dogma buyume basiskeleliyimde annem serdar mah aldi ev orda oturuyorm biliyorm heryeri ama burda pek kimsem yok yani oturdugum yerde😊