Burcin-13 Mervealkan yok daha uygun oluyor hatta fatura alıp sigortadan pröaın bi kısmını geri alacağım. Sezeryan 3500 normal 3250
KaviNim tugciikkk harika bi kadın ya ilk baslarda acıbademe gidiyordum cok pişmanım keşke en basında gitseymişim derincenin neresindesin
tugcenur Aysaa12 bilmiyorum canım sadece ismail beyi önermişlerdi bana diğer doktorlar nasıl bilgim yok ama ismail beyden çok memnunum
tugciikkk Kesinlikle bende sonradan devam ettim ben sormadan kendisi anlatıyor aklımda soru işareti kalmıyor bisey sorcak olsam yazsam bile geç de olsa dönüş yapıyor insallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize 😊 yenikentteym canım sen nerede oturuyorsun
Gazell Bngl4109 evrim yavuz parlaka gittim bugün derince araştırmada ilk kez bugün gebe olduğumu öğrendim iyi bir doktor mu devam etmelimiyim ?
Esomami Gazell tanimyrm cnm bende derincece egtme gidiyirm ayfer ozer cora cok iyi istersen ona basla
DilekayiroluAy Ayse4 38. Haftama girdim memnunum ilgili bilgili biri ne sorsam cevap verir. Sıkıntı yaşamadık şükür.
DilekayiroluAy Ayse4 hee hepsini istiyor valla. Ama buradan biri daha gidiyordu o yaptırmamış testleri sanırım saygı gösterir. Benim yaşım olduğu için yaptırdım.