-Busraonur- Benim 4 haftalık bir gebelıgım var, pazartesi gidicem daha yeni doktora . Ama aşırı kasık ağrım bacak ağrım bel ağrım var normal mı ? Adetime 4 gün kala öğrendim suan da adetimden 4 gün geçti yani belki 5 haftalık olmuşuzdur bilmiyorum .
KFeyza_ -Busraonur- ay son adet tarihiniz nedir benimkiyle aynı galiba 20 Ekim aynıyız ama ben daha kan vs vermedim silik çizgi o kadar inşallah bende de sen de de vardır
Burcu__0506 -Busraonur- çok normal canım bende 7 haftalık oldum hala ağrılarım devam ediyor doktoruma sordum çok normal rahim genişliyor dedi
-Busraonur- momofmychildren evet 1 gün arayla 66.67 di daha 4 gün vardı adetimi bir gün sonra birdaha verdim 108.4 çıktı üstünden 1 hafta geçti daha birdaha kan vermedim pazartesi çağırdı doktorum
-Busraonur- Busraakay_26 Busraakay_26 ilk ve uzun yoldan geldi tam tüp bebek yapcaktık büyük suprız oldu bize 🥹🤲🏻
-Busraonur- KFeyza_ son adett tarihim 16 bebeğim , benim var kessin kan verdim 66.67 çıktı sonra bi gün sonra birdaha yaptım 108.4 çıktı çok yeni daha .
KFeyza_ -Busraonur- hadi bakalım bende çok erken olduğunu düşündüğüm için hemen kan vermeyeyim dedim işte pazartesi tam 32 gün geçmiş oluyor bakalım sonuç ne olacak
-Busraonur- Burcu__0506 uzun yoldan geldi de ilk tam tüp bebeğe başvurduk normal hamile olduğumu öğrendim o yüzden baya korkuyorum herseydenn 🥹🤲🏻
Burcu__0506 -Busraonur- Yaaa bak çok sevindim ne güzel Rabbim nasip etmiş Sağlıcakla kucagına al İnşallah 🤲🌸❤️
-Busraonur- KFeyza_ haber ver banaaaa merak ettim. İnşAlllaaahh ikimizde sonuna kadar götürürüzzzzz 🌸🤲🏻
aysenuroztunc -Busraonur- aynı şeyleri yaşamışız bende aşılamaya başlayacaktım 2 ay ara verip ara vermemin ilk ayında geldi mucizem ☺️ son adet tarihim 10 Ekim 5+4 gözüküyor muhtemelen geç döllenme benimki çarşamba günü randevu aldım kese için 🙏🏻
-Busraonur- aysenuroztunc ayyyy gerçekten miiiii 😇🌸🤲🏻🫠🐥 Kan nezaman verdin kaç çıktı pekiii birde nekadarlık evlisin
Esrac96 Rabbim hepimize evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 💜 Zaman çok hızlı geçiyor.Sizlere önerim bol bol anı biriktirin :)
-Busraonur- Esrac96 hayırlısı ile bir kese görüp kalp atışını duysaydım ozaman inancam suan rüya gibiiii … 🥹
aysenuroztunc -Busraonur- ben 14 ünde test yaptım gece 142 geldi 16 sında 340 Çarşamba günü de randevu aldım . 2 senedir evliyim 1.5 yıldır da demiyorduk olmuyordu 5 kez falan Klomen çatlatma iğnesi başarısız olmuştu rahim filmi dahil tüm testleri yaptırmıştık polikistik över vardı eşimde de morfoloji 2 di hiç beklemediğim ummadığım anda hamile kaldım
-Busraonur- aysenuroztunc aysenuroztunc bizde ne klomen ne çatlatma iğnesi ne ilaçlar .. bende de vardı polikistik Eşimde sayı azdı ameliyat oldu bizde 3 senedir hiç korunmadık tam tüp bebeğe baslıcaktık 6 ay önce sonraaa babamı kaybettim .. sonra çocuk meselesi asla aklıma gelmedi üstünde babamın 4’ ayı ve başlamaya karar verdim çünkü güç lazımdı sabır lazımdı bana Kurban olayım Rabbime ayın 9 da ön görüşmeye gittim 12 sinde normal hamile olduğumu öğrendimmm daha 4 gün vardı birde günüme 🥹🥹🤲🏻
aysenuroztunc -Busraonur- maşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz çok bekledik bu zamanı 🥹