Tugces27 Betam 2. Gün gecikme de 2167 çıktı forumda yazılar okudum dış gebelik olabilir felan diye yüksek olması sorun mudur pazartesi doktora gidicem
AleynaResul Tugces27 kişiden kişiye değişiyor değerler yüksek de olabilir düşükte olabilir herkesin her dediğine aldırış etme bana da reglime 2 gün kala betam 1340 çıktı diye ikiz dediler alakasızca gayet tek bitane oğluşum var içerde
umrumdadegil Tugces27 gayet normal herkesinki aynı olmuyor başkasıyla kıyaslamayın🥰 önemli olan 2 günde bir iki katı artış olması bu değerle senin kesen görünür
KFeyza_ Tugces27 adetin 4.günü betam 5100 dü gayet Sağlıklı bir oğlum var rabbime güven dua et 🌺🌺 herşey gönlünce olsun
mavideniz6 Tugces27 3. Gecikme günümde 3500 falandı ikiz mi diye düşünmüştük korkulacak bi durum değil kafanızı karıştırmayın hiç :)
Tugces27 AleynaResul sizinde yüksekmiş benim sol kasığım da batma gibi sürekli olan ama hafif olan bir ağrı var normal midir peki sizce
umrumdadegil Tugces27 gözükür bence çünkü zaten doktora gidene kadar daha da artmış olur son adet tarihin ne zamandı
AleynaResul Tugces27 normal ilk zamanlarda bebek hem tutunmaya çalışıyo hemde vucudunuz kendini hamileliğe hazırlıyo kendinizi zorlamayın bol bol dinlenin ve su tüketmeyi unutmayın 🌸
KFeyza_ Tugces27 evet adetim geçikti 4.gün de test yaptık 5100 çıktı Sağlıklı bir oğlum Çar çok şükür sizin değeriniz de gayet güzel bence
Odininmamisi Hayır alakası yok 3 gün gecikmek ile oğluma hamileyken 3700 çıkmıştı gebeliğin sağlıksız olduğu sadece düşüş ile söylenebilecek bir durum
KFeyza_ Tugces27 güzel haberlerle gel inşallah canım rabbim Sağlıklı afiyetli bebeğini kucağına almayı nasip eylesin🌺🌺
KFeyza_ Tugces27 benimde adetim gecikti silik çıktı son adet tarihim 20 Ekim benimde pazartesi günü kan vereceğim 🌺