baby58 Kızlar son adet tarihime göre bugün tam 8 Haftalık gebeyim fakat ultrasona göre 6+3 geçen cumartesi vajinal ultrasonla 5+5 gunluktu hadi geç döllenme desek geçen cumartesiden bugüne 6+5 olması gerek neden böyle oluyor bilgisi olan varmı neyden kaynaklı ? Bebeğim gerektigi gibi gelismiyormu ?
Melike_4949 baby58 ilk zamanlar benimde bir hafta gerideydi 24 25 haftaya kadar şimdide bir hafta önde diyor doktor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Aytengedk baby58 benimde uyuşmuyor dogumuma az kaldı ama son adet tarihim 9 Şubat ama doktor bana bundan sonra son adet tarihine 3 Mart diyorsun dedi yani son adet tarihimle uyuşmuyor benimde niye böyle olur anlamıyorum
Odininmamisi Benim bebeğim 1 hafta geriden geliyor 8+6 olması gerekirken 7+6 bu haftalarda net bir düzeltme yapmak doğru olmaz dedi. Oğlumda hep önden gidiyordu bu minik biraz nazlı 😀 Sorun etme bence canım kalp atışını duyduysan sağlıkla gelir inşallah
Alarac227 baby58 ilk başta gelişim geriliği olmaz kalp atışı duyulduysa. geç döllenme olmuştur ve doktorun son adet tarihini yeniden hesaplamalı. ben de de aynı durum yaşanmıştı doktorum öyle söylemişti. Bir de karından bakınca ilk haftalarda ölçümler uymayabiliyor o yüzden doktorum alttan bakarak kesinleştirmişti son adet tarihimi
Burcu__0506 baby58 banada doktor adet tarıhınle uymuyor bebek dedi , 1 hafta geriden geliyor geç döllenme dedi doktor , normalde 7+3 ama 6+3 Haftalığız 30’nda kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor , daha kalp atışını dinlemedim