yagmurrrra Tek yumurta ikizleri yani cinsiyet aynı ya ikiside kız ya ikiside erkek. Ona göre tahminleri alalım lütfeennn☺️☺️ Bu bitanesiii Buda diğer bebişim Aslında tek yumurta ikizleri ama doktor ayrı ayrı çekti fotoğraflarını
Ustunneliff Yaprakdokumuseverr tek yumurta ikizlerinde iki farklı cinsiyet olmaz ya ikiside erkektir yada ikiside kızdır ☺️
Yaprakdokumuseverr yagmurrrra bana görüntüleri farklı geldi ya sanki başkalar gibi 😅 bilmiyordum öyle bir şey olduğunu
ttazeannee yagmurrrra Üstteki kesin erkek gibi duruyor kafatası yapılarına bakarak öyle bir tahminde bulunmuştum belki tam açıdan çekilememişlerdir o yüzden biri kız biri erkek gibi gelmiştir bilemiyorum
yagmurrrra Yaprakdokumuseverr tamamen fotoğraf açısı duruş farklılığı falan tek kesedeler☺️ Pazartesi yine kontrolüm var ikiz olduğu için kontrollerim sık oluyor bakalım ☺️
Yaprakdokumuseverr yagmurrrra yani olabilir ama üsttekini aşırı erkeğe benzettim belki diğeri net çekilememiştir
yagmurrrra Badgirl_ gönlümden geçen o çünkü bir tane oğlum var ama erkekte olsalar sağlıkla gelsinler başım üstüne ☺️☺️
yagmurrrra Girl_boy_annesu vuu herkes erkek diyor bir tanede oğlum var 3 erkek düşünemiyorummm😀😀 sağlıkla gelsinler