merylii_ Tugcem2834 bulantılar dışında her şey çok çok normal ve güzel göbüşte çok minik çıktı daha cinsiyet öğrenemedik göstermiyor 😢
Gubis7 14 haftaya giriş yaptık bizde oğluşumla 😍 karnım çıktı biraz dışardan belli oluyor artık son günlerde. Gaz sancısı, mide bulantısı, tansiyon düşüklüğü, karın ağrısıyla devam ☺️
aasl Bizde 13+5 olduk bugün 22 mayıs gibi doğum olcak ve sanırım minik bir oğlum olcak ☺ 2 gündür geceleri asla uyuyamıyorum. Uyuyamadığım icim cok acıkıyorum karnim hep kazınıyor. Sizler de öyle misiniz? Aşırı iştahım acik ve kilom biraz fazla yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama biraz zor oluyor. Yemek yiyorum yarim saat sonra karnım acıkıyor 😄
Flowersh Sdtnrsvn bende henüz öğrenmedim cinsiyeti 28 inde randevum var o zaman öğrenirim diye umuyorum 🥳🫣
Yavru-kus _cannil ayy çok sevindim adına bende kız istiyorum tabi önce sağlıklı olsun benim kese seninkine çok benziyor inşallah benimkinde kızdır
asell13 Tugcem2834 13+6 olduk evde yatarak geçiyor kanamalarım oluyor ara ara göbeğim çıktı biraz da büyük 5 aylık gibi 😂 şimdidrn zorlanıyorum göbekten 9 aya allah büyük 😅 hAftaya kontrolüm var 15 hafta olacak cinsiyeti o zaman öğrenirim inşallah