Tuceelaa Haftama giricem 2 gündür tam kasığımda toplanıyor sanki sertleşiyor orası ve kalp çarpıntısı gibi birşey yaşıyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu
rabisskocc Tuceelaa 18 haftalığım bende de aynı sol kasığımda bir sızı var enfeksiyon desen bende oda yok düşük tehlikem de yok ama sol kasığımda ağrı var ara ara oluyor kalbimde çarpıntı var neden bilmiyorum bilenler banada haber versin😂
teacher-mom21 Tuceelaa bende 18 haftaliğim sağ tarafimda sanki taş gibi bir şey bir araya gelmiş ağrısı da var sizinde öyle mi
tugcesakzci Tuceelaa sertleşme yalancı kasılma belirtisidir doktorunuza danışın bana doktorum bu şekilde olduğumda hemen magnezyum başlamıştı kasılma onlar diye
Tuceelaa rabisskocc valla ağrı desem ağrıda değil yani çok farklı hissediyorum normal gibi de gelmiyor anlamadım
rabisskocc Busy valla benim dokununca acımıyor ağrımıyor ağrı gibide değil nasıl tarif etsem bilemedim ama doktoruma danışıcam yine de
Tuceelaa Dokununcada acımıyor acı yok zaten ama sanki orda top olmuş gibi yani magnezyum başlamıştı doktorum midem bulanıyor diye içemiyordum tekrar başlayayım ben o zaman