tatlibebegim_ Bugün kontrolde doktorum böbrek genişlemesi gibi bişey dedi 3 milim takip edilmesi gerekiyor dedi 4 milimden yukarısı down sendrom riskine giriyor falan dedi aklıma takıldı böyle durum yaşayan var mı bu haftalarda cinsiyeti erkek
Hopefulmom tatlibebegim_ benim kızımda 21.haftada bir böbreğinde genişleme var dedi doktor ama 4 mm ye kadar normal dedi bir hafta sonra gittiğimizde düzeldiğini söyledi inşallah sizinkide düzelir içinizi ferah tutun 🙏
LavinsMom tatlibebegim_ benim kuzenimdede o haftalarda bobrek genislenmesi cikmisti hatta cok kotu seyler soyledi doktor. Sonra ireli haftalarda artik gecip gitmisti. Normalde gecip gidiyor. Benim bebegiminde beyninde kist vardi 4 hafta sonra gittik hicbiri kalmamisti. Bazen olumsuz seyler soyluyorlar korkuyoruz ama insallah kotu birsey olmaz gecer gider 🤲❤️
tatlibebegim_ Mayaaa34 evet doktor iyi çıktı dedi takip edilcek eğer büyüme devam ederse fetal dna önerdi
Hopefulmom tatlibebegim_ rica ederim içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle düzelecektir bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Limonis Ya benim bebeğimin böbreğinde de genişlik varmış biri 7mm diğeri 5mm çok korkuyorum günlerdir bunu düşünüyorum :( var mı başka böyle genişliği olan
Krem1 Limonis sonra gittiginizde bebeğinizin böbrek genişlemesi geçti mi acaba benim bebeğime de öyle dedi benim bebeğim kız
_Tazeanne Krem1 normal ultrasonda mı belli oluyor bu böbrek genişlemesi yani rutin kontrolde mi öğrendiniz
1Elanur- @“Krem1” erkek bebeklerde genelde oluyor benim oğlumada dedi doğduğunda bir böbreği büyüktü ama elhamdülillah iyiydi doktora gittik 6 ayda bi 2 yaşında düzeldi . Hiçbir sıkıntı olmadı elhamdülillah korkmayın