Denizim921 Merhaba benim Ocak ayında ikizlerim olacak Allah kısmet ederse beşik alacağım da çok kararsızım park yatak almayı düşünüyorum ama kullanışlı olur mu bilmiyorum tecrübeli annelerimiz neler kullanıyor fikir verebilir mi?
Semus06 Denizim921 benimde subatbasi gorunuyor dogum insallah elelenin park besiklerinden aldik 2 adet zaten 3-4 yasina kadar onda yatarlar diye dusunduk sonra cocuk odasina ceviriririz
tunasmom Denizim921 normal tahta beşikler evet görüntü olarak çok şık görünüyor ama park yataklar çok kullanışlı ben çok baktım çok düşündüm ve oğluma park yatak aldım 5 aydır kullanıyoruz çok memnunum çok rahat. Ben prego markasınınkini almıştım organizeri var alt değiştirme aparatı var bana çok rahat geldi çok memnunum uzun süre gider oyun alanı olur bir sürede. Büyüdüğünde de ona oda yaparım diye düşündüm
Churcill Denizim921 ben park yatak kullanıyorum genel olarak memnunum ama eğer sallanmaya alışırlarsa anne yanı özelliğini kullanamıyosunuz o bariyeri kapatmak gerekiyo onun dışında dümdüz yatak aslında çok bi numarası yok bence gece uyurken rahat bebek sürekli gözünün önünde. Normal derin beşik alırsanız gece falan kalkıp bebeğe bakmanız lazım