Tugces27 15 Ekim son regl tarihim gecikmemin 2. Gününün sabahı kan testi yaptırdım betam 2167 çıktı pazartesi sabah tekrar kan vericem sizce sağlıklı gebelik için oran kaç olmalı?
KFeyza_ Tugces27 bence oranın gayet iyi benimde son adet tarihim 20 Ekim geçikmenin 4. Günü bende pazartesi kan vereceğim sonra bakalım dr ne diyecek ona göre dr gideceğiz
amayinedeiyiilerledim Tugces27 benim 14. Gün gecikmemde 338 çıkmıştı. 2 gün sonra 1024 çıkmıştı. Dr geç döllenme olabilir dedi. Şu an sağlıklıyız çok şükür. Sizinki çoğul gebelik olabilir mi acaba bilemedim.
Mylove47 Tugces27 normal gecikmenin ikinci günü o kadar sa artışına bakcak sadece doktor herhalde sağlıklı gebelik oranı belirli vi oran yok artış önemli
KFeyza_ amayinedeiyiilerledim yok canım onun betayla bence bi ilgisi yok oğluma hamileyken adetin 4günü 5100 öğrenmiştim hamileliğimi tek çocuktu o tamamen yapıyla ilgili bence tabi rabbim bilir 🌺
Busraltn amayinedeiyiilerledim gecikmenizde hiç test yapmışmıydınız acaba? Bende 14.günündeyim sabah test yaptım negatifti kan vermeyi düşünüyorum
amayinedeiyiilerledim Busraltn hayır 10 gün bekledim. Üzülmemek için. Öncesinde yapmıştım, negatifi görünce umudum yoktu. Bende bir sorun mu var diye kadın doğumdan randevu almıştım, doktora gitmeden önce yapınca silik şekilde gördüm. Allah gönlünüze göre versin 🤲🏼💐