Merist Adetime 9 gün var erken gebelik yapsam çıkar mı göğüs uclarımda yumurtlama gününden beri ağrı var ama göğüs ucu kararması yok
KFeyza_ Merist en sağlıklısı adet geçiktikten 4 5 gün sonra yapmak ama adet bir iki gün geçtikten sonra da pozitif gören var yada adete günler kala Buda döllenmeyle alakalı geç olursa geç çıkıupr biraz daha bekleyin 🌺🌺🌺inşallah vardır ve güzel haberi verirsiniz burada bize
OguzMoms Merist Daha çok erken erken gebelik testleri en erken 6 gün önceden sonuç veriyor bence bikac gun daha bekleyin
nazli0306 Merist bnm 5 gün var adete çatlıcam merak tan kaç defa test yptım boşa bn sabırsız bi insanım sen yapma batı boşa bekle
Badgirl_ Bence bekleyin bende yapmıştım ama cikmadi hatta adete 2 gün kalada yaptim yine negatifti taaki adet 6 gün gecince çok silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş o yüzden en iyisi beklemek strese sokmamak
Merist nazli0306 bekliyorum da işte sabredemiyorum 😅😂😂 yumurtlamadan kaç gün sonra kanda çıkar peki direk kan vermeye gideyim
nazli0306 Merist hiç bi fikrim yok ben ilkde testlerde çıkmadı adet olmuyor um dıe doktora gttım adet söktürücü verdi gönderdi 1 hafta sonra bıda gitmek 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim