Pellini Arkadaşlar artık devlet hastaneleri tahlil sonucunu çıktı olarak vermiyor . Bu konuyla ilgili ne düşünüyosunuz 😒
GozdeCemre Pellini canım bana hala veriyorlar bilgisayardan çıkarıp doktora göstertiyor ve bende kalıyor önceden kan verdiğim yerden alırdım ilkinde şimdi doktorun odasında veriyorlar
Pellini Kubracnnnn benim buralarda internteen çıktı alabileceğim bi yer yok uğraştırıyolar insanı boşu boşuna ne saçma bi uygulama
Pellini Kubracnnnn benim buralarda internteen çıktı alabileceğim bi yer yok uğraştırıyolar insanı boşu boşuna ne saçma bi uygulama
Hasretidil Benimde en sinirlendiğim olaydı sırf bı tahlil için iki gün uğraştım yok şifre al çıkart vs 😑😑
CansuCaTurkmen Bence çokta iyi bir uygulama oldu gittiğim hastanede 1 yıldır neredeyse vermiyorlar sonuçları kağıt olarak doktorlar sistemden görüyor. Herkesin her test sonucunu sakladığını düşünmüyorum açıkcası bir sürü kağıt israfı. En azından internette dilediğimiz şekilde elimizin altında çok gerekli olanları çıktı alıp saklayabiliriz.
Deletedmom4793 Ben de istedim geçen artık verilmiyor dendi. Ama zaten ben kontrole gitmeden kendi sonucuma bakıyorum çıktı olarak da kendimiz alabiliyoruz