Hilalk Kızlar normalde bugün regli olmam lazımdı ama 2. Öncesinden erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim uygulamaya göre 4+2 günlük hamileyim bugün kan verdim 60,2 çıktı sizce normal mi
KFeyza_ Hilalk maşallah canım benimde bugün adetimin 4. Günü test yaptım onunla çıktı silik çizgi pazartesi kan vereceğim bende heyecanlıyım inşallah bebeklerimiz bekleyen herkesin sağlıklıdırr
NewMomm1 Hilalk Önemli olan düşük olması değil düzenli şekilde yükselmesi🌸 9-10 ile öğrenen gebeler de var. 2 gün arayla yeniden baktırın🌸
cutecik Hilalk normal cnm 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrarla hayırlısıyls kucağına alırsın inş
B-use Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı Allah nasip etsin 🙏🏻 Önemli olan iki gün sonra ne kadar artacağı şuan bu çok normal ben 34 betayla öğrenmiştim adet günümde
Hilalk B-use benimde bugün adet günüm dayanamayıp kan tahlili verdim düşük rakam görünce üzüldüm gibi oldu
Znrbzkrt Beta hcg değerinin haftayla bir alakalısı yok yani normal önemli olan 2 günde bir değerin en az %60 civarı artması 2 günde bir kan verdiğin sağlık kuruluşunda tekrar kan ver 70-80 gibi sonuç sağlıklı ılduğu anlamına gelir 🙏😊💐
Hilalk B-use rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim rahatlasın vallahi Allah razı olsun 🙏🏻