Done33 kadirvefam çok geçmiş olsun inşallah bendede vardır bebiş Allâh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Done33 esshn ben her defasında baş ağrısı ve bacak ağrısı çekerdim ilk kez bu ikisi yok ama çok sancım var benimde
esshn Done33 benim tüm belirtiler aynıydı o yüzden test pozitif çıkınca çok şaşırmıştım hatta inanmayıp hemen kan testi yaptırmıştım 😅 sonraki 2 ay da her regl döngü zamanımda sanki regl olacakmışım gibi ağrım oldu bir iki gün, geçti.
esshn Done33 bence direkt kan testi ver ordan kesin sonucu öğrenirsin inşallah istediğin gibi olur hakkında hayırlısı olsun🙏🏻
Akduygu Done33 benim ikinci gebeliğim. Asla tahmin edemezdim asla. Nasıl adet ağrısı çektim. Pedle gezdim. Oldum deyip lavaboya koştum. Hiç beklemiyordum. Hamileymişim.
mavideniz6 Done33 patlayacak gibi adet sancısı çekmiştim ama gelen giden yoktu hamileymişim önemli belirtilerden adet sancısı
Amanguzelyavasyuru Done33 benim öyleydi adet olmadan belim çok ağrır 2 hamileliktede bel ağrısından anladım
Melos066 Done33 benimde adet sancım diye bekledim düzenli olurum günüm geçince 2. Gün test yaptım pozitif çıktı birdaha yaptım negatif çıktı 😂 kan verdim kanda çıktı istersen birkacgun içinde terarla