acs0005 sunshine_ kent hastanesi Hüseyin Mıhçı da doğum yaptım çok memnun kaldım Giresun’daki özel diğer doktorları da denemiş birisi olarak kesinlikle Hüseyin Mıhçı 🤗
Kutlu sunshine_ Kent hastanesi Hüseyin mıhçı gayet iyi. Ben şuan istanbulda kontrole devam ediyoruö ama doğumu onda yapmak istiyorum.
sunshine_ acs0005 muayene ücreti falan nasıl canım ilgi alakası birde istediğin zaman doktoruna ulaşabiliyor muydun?
123456789ozlem-- Ada hastanesi uğur çobanoğlu çok bilgili bir doktor hastasıyla göz temasi kurup sorduğunuz soruları cevaplıyıp ilgileniyor tavsiye ederim çevremde de bir çok kişi uğur beyi tavsiye ediyor ilk gebeliğim
ozlemeyra 39 haftalık gebeyim Ada hastanesi Uğur Çobanoğlu na gidiyorum çok memnunum, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
sunshine_ ozlemeyra doğum ücreti ve muayene ücreti ne kadar peki ? Davranışları nasıl uğur beye bir sorun olduğunda ulaşabiliyor musunuz
acs0005 sunshine_ Şuan 500 sanırım ücreti evet ulaşabiliyordum kartını vermişti zaten biraz kalabalık oluyor çok hastası var ama çok ilgili ve güler yüzlü
Kutlu sunshine_ muayene 515tl. Doktora ulaşabiliyorsun ama yoğun oluyor genelde o yüzden ben mümkün mertebe telefonda iletişim kurmayı sevmiyorum
sunshine_ acs0005 anladım teşekkür ederim ben devlet takipliyim de gebelik şekeri çıktı devletteki doktorlara da ulaşılmıyor o yüzden özelde bir doktor arayışındayım teşekkür ederim 🙏