aasenamerve Elfibrhm2609 maşallah 😊 bizim de var malesef şu an ilaçla en azından 36 ya kadar bekletmeye çalışıyor doktorumuz. Kanala 31. Haftada girmişti bebeğim ve ilerliyor yavaş yavaş o yüzden alabildirdiğim kadar kilo aldırmaya çalışıyorum. İyi geçer inşallah kontrolünüz 😊
EsraBayraktar Elfibrhm2609 evet canım olabilir 200 gram alıyor haftada artık ama ben ikinci normal doğumu bekliyorum çok da almasın 😊gerçi doktorum 3800 3900 doğurursun normal diyor
Ftmablmr Elfibrhm2609 bende aynı canım ama organik gezen tavuk yumurtası yiyorum bide süt içiyorum iki bardak günde 👌🏻😌
Elfibrhm2609 Ftmablmr ben sutu günlük 3 bardak içiyorum 😀😀yatarken özellikle 2 tam ceviz 1 bardak süt 💕❤
Elfibrhm2609 EsraBayraktar benim ilk gebeligim şuana kadar normal doğum diyordu doktorum makat gelişe felan geçmez ise baş aşağıda idi hep ❤
Esraabrklu Ya açıkçası ben fazla kilolu olmasını istemiyorum ordan nasıl cikicak 😃 onu düşünüyorum yani.bu hafta içinde gidicem inşallah kontrole.yazarım cnm size
Elfibrhm2609 Esraabrklu tamam kilolu olması önemli değil sağlıklı olması önemli ama insan yine de merak ediyor çok da zayıf değil tombik olmasını istiyorum kuzumun😀😀😀😀