Sevil1996 Öğürme neden oluyor kusma yok bişey de gelmiyor durmadan sabah oldu çok kötüydü 7 haftalık hamileyim
ozgeerkan73 Sevil1996 kişiden kişiye değişiyor bende de kusma yok , bazı yemeklerden tiskinme var midem kalkıyor kuscak gibi oluyorum ama kusmuyorum, 9 haftalık hamileyim biraz azalmış durumda benim ama tiskinme devam ediyor bulantı azaldı
2prenses_masal-oyku Sevil1996 ilk hamileliğimin ilk zamanlarında öğüre öğüre köpük çıkarabiliyodum anca 🤦🏻♀️ çok kötü bişey
mervemurat16 Sevil1996 kokudan olur yediğiniz ürünlerden olur.Ben öğürünce veya kusunca bebeğin hoşuna gitmedi derim☺️Farkında olmadan tiksinebiliyoruz.Burda önemli olan öğürürken veya kusarken çok kasılmamak ve zorlamamak.Onun dışında zamanla düzene giriyor merak etmeyin.
Sevil1996 Elifinannesi5454 bebeğe zarar verirmi 6+1 kalp atışı duydum bugün 7+1 oldum bu belirtiler normal mi göğüs hassasiyetim var dı o kayboldu gibi
Sevil1996 Elifinannesi5454 hep aklımda sürekli gidip kalp atışı duymak istiyorum telaşlanıyorum sizde de oluyor mu
2prenses_masal-oyku Sevil1996 nası yani zaten doktorlar balık öneriyo bana yalvarıyolar resmen ama ben yiyemiyorum ilaçta kullanamıyorum serumla veririz dediler tüketebiliyosanız tüketin yani
Sumeyyeky Sevil1996 ay benim de öyleydi doktora sordum hamilelikte tükürük salgısı arttığı için çok fazla tükürük yutunca oluyormuş yutma kap olsun yanında tükür bol bol demişti ondan sonra köpük gelmedi hiç görünce paylaşmak istedim
Gzm2312 Bende ilk 3 ayımı sadece 2 kere kusarak ama günde 15 kere öğürerek geçirdim. Olur olmadik her yerde en ufak bir kokudan öğürüyodum ama kusmak gelmiyordu 😅