Tns1925 36+2 de kanamam oldu ve erken doğuma girmek zorunda kaldım. 2. Sezeryanımdı. Ameliyatım ve ameliyat sonram çok güzel geçti şükür ama bebeğim solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma alındı. Tuanam için dua istiyorum sizlerden.
Tubayo Tns1925 dualarım sizinle bende 36. Haftada sezeryana alındım. Muhtemelen 1-2 güne bebeğin yanında olacak o duruma hiç takılma olur mu. Dinlenmene bak sen bol bol yürüş yap cicibebe falan ye su iç bolca.
Mia0121 Tns1925 gözün aydın bebişine kavuşmuşsun Rabbim sağlığıyla sınamasın seni inşallah toparlanır biran önce keyifle kucağına alırsın duacıyım bebişine🌸
crazymommy Tns1925 Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla tez zamanda kavuştursun sizi 🌸 Erken bi hafta değil aslında. Kaç kg dı bebeğin ❤️
Minigiim-vebenn52 Hemen alırsın yanına korkma o gelene kadar sende toplan çabucak canım geçmiş olsun 🌹
Tns1925 crazymommy 2610 gr doğdu. İlk doğduğunda doktor muayenesinde iyi dedi aslında. Ben aşağıya indiğimde yoktu bebek almışlardı. Aşağıda iniltisi olmuş biraz.
Tubayo Tns1925 hiç üzülmeyin çok şükür sağlıklı doğmuş sadece biraz ciğer gelişimine ihtiyacı var. Bebeğinize çok iyi bakacaklardır siz de kendinize iyi bakın ki yanınıza geldiğinde toparlanmış olun 🌸