Kbryldz08 Kızlar iki gün önce çok hareketliydi dün ve bugün hissedemiyorum ara ara alt tarafta bir kıpırtı hissediyorum sadece oda arada 31+3 deyiz 😔
ecembugra53 Kbryldz08 yeri daralıyor uyuyor olabilie canım korkma benim oğlum dada oyle olurdum simdi 2. ye hamileyim
tgbadlgzr Kbryldz08 benim de haraket etmediği zaman karnıma hafifçe pıt pıt vuruyorum heryerine 😂 türk kahvesi iç çikolata ye soluna yat bi süre illaki haraket edecektir
Slnn_123 Kbryldz08 bende 34. Haftamda öyleydi 2 gün çok az hareket etti bir gün fazla değişiyor ya yerinden dolayı
Mia0121 Kbryldz08 normaldir canım korkma benimda bazen hiç durmuyor bazende sesi çıkmıyor 😂 alıştım artık keyfine göre hareketli bebişler dikkat et sadece 2 ve fazlası gün hareketsiz olursa dikkat gerekir tabi Rabbim kavuştursun hepimizi🌸
Kbryldz08 ecembugra53 bende ikinciye hamileyim ama işte tedirginlik en son kontrolde birinin bebeği doğuma bir buçuk ay kala karnında kalbi durmuş o zamandan beri içimde korku var 😔😢😢
ecembugra53 Kbryldz08 kuzum korkun olmasın dua et zikir var brn her gün cekiyorum elini karnına koy El Mubdi cc El Musavvir cc Er Rakib cc 33 kere sabah aksam. cek hem doğum korkuna birebir hem de bebeğin saglıklı doğmasıniçin birebir canım