Tgce_28 İlk kızımın ismi Almina 🥰 ikinci kızımız da yolda inşallah ama ona daha tam isim bulamadık Tuana Azra Esila Elisa düşündüklerimiz arasında ☺️
Esracigdem Twinsgirl evet insanlara garip geliyor pek bilinmedik bir isim olduğu için. Bence insanları umursamayın :) benim çevremden öyleökötğvbir yorum gelmedi pek. Kayınvalidem sevmemişti bi tek o da alıştı 💓
Kukulikukuli12 Kvk Bazı yerlerde kar tanesi olarak geciyor. Bazı yerlerde Allahın esirgediği korudugu anlamında geciyor. Biz 2.yi ilk görüp begenmiştik o niyetle koyucaz 😇🤭
Kvk Kukulikukuli12 çok beğendim ismi bende kararsızım 😊 Anlamı da çok hoş 😍 gönlünüzce olsun her şey 😘
MrsAda Begovicka Zümra,Leyla,Zeynep,Sare,Mihrimah,Zülal,Ayşe,Mercan,Selen,Selin,Nehir,Kumsal gibi çok hoş isimler sıralanabilir 😊🌼
minikinsantanesi Pakize1 İnci olacak inşallah 🤍🥹🥰 Ama kulağına İnci Serra okutturmayı düşünüyoruz inci kuranda geçmiyor
Eylul_annesi52 26+2 haftaliyiz bizde defne düşünüyorum çevresinde bu ismi taşıyan biri var mı karakteri nasıl oluyor acaba
Birminikprensesinannesi Pakize1 ilk kızım Asel Mina 🥰2. Miniğim Gökçe olcak. Belki Gökçe Duru da olabilir. Kararsız kaldık.