Hdeniz61 aminehumamoms bende 33+6 yım. Ne kıyafetlerini yıkadım ne temizliği yaptım. İşten çıkacağım 2 hafta sonra herşeyi o zamana bıraktım 😥 umarım bebiş erken gelmez. Gelirse hiç bir hazırlık yok 🥹 sizinde kaşık ağrılarınız sıklaştımı. Bana ara ara ağrılar giriyor . Normal mi acaba 🤔
aminehumamoms Hdeniz61 giriyor kasıklarıma ağrı birde vajinamdada çok ağrı oluyor sizdede oluyormu zor yürüyorum arada okadar çok ağrım oluyor
Ece56 Yamanbey doktoruma sordum yapabileceğim bişey var mı diye yok dedi. O yüzden zorlamak istemedim.
zehruss 3prens1prensesmom evet benimde öyle olacak inşallah ama çok sıkıntılı geçiyo son günler çok korkuyorum sizinde varmi bel kasik ağrısı benim dayanılır gibi değil yuruyemiyorum
3prens1prensesmom zehruss oo hemde nasil ben ilk kez bu kadar sancili geciriyorum hic sanci nedir bilmem kivrandiriyor ☺️ neyseki bugun son gunumuz ayni bedende yarin kucagimda insallah 💕🙏🙏
Esilamm Bizim de 35 hamileyken bu karnını gererek yürüyen hanımlara çok özeniyorum ben belimi kırarak yürüyorum hatta yürüyemiyorum erken doğum riskim var 17 aralığa sezeryan günü vermişti doktorum ama erken olacak gibi
zehruss BusraDeniz47 33 haftalığım 1 aralığa ladar sabret dedi doktorum a sıkıntı olmadan geçse 25 Aralık ama böyle devam ederse 36 haftalıkken olacak
ezcikal 38+0 ne zaman gelmek isterse hazırız hurma yıyoruz ikinci dogumum olucak ılkını 39*1 de normal doğurdum acaba bu ne zaman gelir
Canann1601 aminehumamoms 34+5 iz kızımla 🌸 kıyafetler yıkandı utulendi hastane çantası hazırlandi odası hazır. İyi ki erkenden hazırlamisim su an hem kafam rahat hem vücudum 😄
dilekkaratas1 aminehumamoms 36+2 yiz bugün herşeyimiz hazır çok şükür hafif hafif sancı giriyor uzun sürmüyor sık da değil haftaya çatı muayenesi olcam bu cuma nst ye gircem tekrar şu an için normal doğuma uygun inşallah bir sorun çıkmaz zamanında ve sağlıklı gelir bebişlerimiz
Ebrugrgn aminehumamoms 37+1 olduk aralık 10 tahmini doğum tarihimiz normal doğum yolundayız bakalım bi aksilik çıkmazsa . Her şeyimiz hazır sadece gün sayıyoruz 🥰💙