Birbebekbiranneee milletin boş boş her şeye yorum yapması, kendince akıl vermesi,saçma batıl inançlar
Aynur_41 Daha 17 haftalığım ama son haftalar uyuyamamak oluyor rahat uyayamıyorsun karından dolayı ıkıncı gebelik suan da onu dusunuyorum bebe olduğunda da uyuyamıyorsun bı haylı zor oluyor
Mbbenli elifsen benimde gece WC ye kalkmak ve aksam yemekten sonra hemen uykumun gelmesi ve uyumam:( Onun dışında Allah’a çok şükür bir şeyim yok. ☺️🙌
Nili4321 Şeker ve diyet 🤦🏻♀️ birde kocaman karınla sağa sola dönmek hareket etmek sırt ağrıları bel ağrıları vs vs 🥲
Lavinya24 elifsen migren ve paroldan başka bişey içememek Rahat rahat yatamamak Kaygılar 😭 Ben hamileliği çok sevdimmm diyenlere bir miktar uyuz oluyorum 😄
Smy38 sedseda aynen benimde vajina yakında iç bacak ama yeşil damar şeklinde seninki niye pembe anlamadim
1cocuklumom elifsen hamile olmak diyormuşum 😂😂 9 ay uzun rabbime isyan değilde 4 ay olsaymış bari bu kadar yorulmazdık
Kbrnrkl Smy38 fazla ayakta kalma büyüyor. Benim bacak aram damar damar mor mor. Igne ile çekiyorlar o damarları izlesene you to edan
nerminkh elifsen tualetten dönünce bir daha tualetin geliyor ya daha yatağa girmeden,bazen ağlamak istiyorum o anlarda
dunyaaa Esrakyel bende 18 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana sürekli bi mide yanması yemekleri yerken hazımsızlık mide ekşimesi en başından beri allah yardım etsin bize