e_blue_sky_a elifsen yürüyüş yapamamak. Doktor günde 3km yürü dese de onun dediği gibi olmuyor. Sancı giriyor karnıma. Yürüyüş yapmayı çok severim oysa… Doğudan sonra bol bol yürüyeceğim
tuq_ba elifsen uyuyamamak ve mide sorunu beni mahvetti sirf bunlar yüzünden hamileligimi özleyeceğimi sanmiyorum😅🤭
Yenianniss- elifsen benim de ikiz gebelik bende bu durumdan şikayetçiyim, senin işin zor cümlesinden bunaldım
Miniktavsannn annelik_4 hamileyken okuzlesiyor. Zaten öküz daha beter oluyor. İlgi alaka sıfır anası daha çok hamileymiş gibi onunla daha çok ilgileniyor. Ben ha varım ha yokum allahin odunu
Egemoms1303 @elifsen ilk 6 ay minimum kilo alıp 7. ayda 4 kilo birden almam ve kilo alma korkumdan sıkıldım 😒 zayıf hamile kalmadım o yüzden 😁
ilongirav Mnktrtamnk kafeinsiz kahveyi tavsiye ederim 😂 benim doktorum üç fincana kadar içebilirsin demişti ben o yüzden gerek görmedim
Serendipity16 Benimde sürekli tuvalete gitmek 🙄 bi de kahveyi çok seviyorum yine her gün içiyorum ama genelde sütlü falan bi de abur cubur cips çikolata çok severim onlardan uzak durmak