elifsen Hanımlar hamilelik iyi hoş hatta mucizevi bir şey ama bazen yeter artık dediğimiz durumlar vardır. Benim en çok sıkıldığın şey gece de dahil yarım saatte bir tuvalete gitmek. Bıktım arık 😂 Sizin sıkıldığınız şeyler neler?
Kbrnrkl elifsen gece sağ sol döneceğim de alt tarafıma baskı varis var o yüzden ağrı oluyor. Yüz üstü yatamamak. Hiç bi şekilde rahat edemiyorum doğurmak istiyorum artık 32+ 3 üz daha
Smy38 Kbrnrkl ben de dün farkettim iç bacağımda vajinaya doğru varıs oluşmuş çok kötü ağrı yapiyor geçici mi acaba bu durum morlaim bozuluyor 🫢
Mnktrtamnk Günde en az 4-5 bardak kahve içerdim şimdi bire düşürdüm. Düşünmeden kahve içmeyi kot pantolonlarımı ve yüzüstü uyumayı özledim
ilongirav Mnktrtamnk kafeinsiz kahveyi tavsiye ederim 😂 benim doktorum üç fincana kadar içebilirsin demişti ben o yüzden gerek görmedim
Melike_4949 elifsen tuvalet kesinlikle tuvalet 😅😅 ne uyku uyuyabiliyorum ne rahat yatabiliyorum dışarı çıkmak istemiyorum bu yüzden
Gloria06 elifsen Her şeye şükürler olsun fakat şimdilik gaz sancıları gerçekten kalbimi kırıyor :(((( sırt üstü yatmayı da özledim. ( daha 22.haftadayım) ama bence ENNNN YORUCU ŞEY : “kaygılar” ….ah kaygılar
sedseda Smy38 tam olarak nerenizden ve nasıl bir şekilde benim de vajinama yakın iç bacağımın ikisinde pembemsi çatlak gibi şeyler oluştu da acaba aynı şey mi bende de ağrı oluyor bu yüzden olabilir mi su an düşündüm de😀
Defnes-Mom Smy38 Allah korusun çok önemli bişey o muhakkak gidip gösterin. Korkutmak istemem ama hastanede yatıyorum ben ve yan odadaki anneye bacak arası kasık bölgesine pıhtı atmış yürüyemiyor bile. İhmal etmeyin muhakkak en kısa zamanda gösterin derim