Pamuk Ne zamandır post açıp görüşemedik.Son durumlar nasıl nasıl gidiyor? Benim ağırlık hissedilmeye baslandi(serklajliyim dikislere baski yapiyor)🫢Seker zorluyor.Onun dışında şükür büyük bir sorun yok.Gebelik haftam 22+4🙏Cinsiyetler genelde erkekti sormamak gerek yok😂
Blackkcat Pamuk 21+4ten selamlar😊benim göbek baya çıktı bebeğimin hareketlerini de dışarıdan görüyoruz,büyüyoruz kısacası🫶detaylıya girdim 19haftanın sonuydu dr 23te tekrar gel dedi pozisyon kaynaklı bazı organlara net bakamadı ve plasenta azıcık sıkıntılı
FatSon9993 Pamuk bizde 22+6 oldum bazen bacaklarım ağrıyor onun dışında şükür daha iyim sizler nasılsınız
__mom Pamuk 23+2 bel ağrısı çok yaşıyorum prilami zar zor bu hafta bıraktım zrlru bir süreç gibi geciyor ama olsun değer🙏
Pamuk Blackkcat Ben de 22+4üm.Benim göğüs yağlı 🫢 Bazen elimi koyunca sertlikler geliyor ama şükür hissediyorum.Detayliya 23+1 de gireceğim haftaya Allah nasip ederse🙏💜
Tugbasuu denizalismom ben deeee bu aralar kuyruk sokumu ağrım kalmadı ama bu kez de nezle oldum iyileşmeye çalışıyorum doğal yollarla
Esraabbaa 25 haftalık olduk. Benim çok sıkıntım yok çok şükür. Biraz iş yapınca genelde sol kalçam ağrıyor. Bir de bebe hareketleri ve tuvalet kaynaklı geceleri çok uyanıyorum. Henüz bi ağırlaşma falan olmadı çalışıyorum zaten fazla zorlamıyor iyi gidiyor çok şükür.
Pamuk Esraabbaa Ben serklajli olduğum.icin dikişler baskı yapıyor🥹 Lavabo meselesinde sabaha kadar kaç kez gittiğimi bilmiyorum🫣
Sevgiongun Esraabbaa Bende 2 gün sonra 25. Haftaya gireceğim aynıyız hemen hemen ev işi yapınca benim ağrı sol bacağıma vuruyor mise yanmalarınız başladı mı acaba
Esraabbaa Pamuk yaa geçmiş olsun dinlenmenize bakın sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görelim 🤗
Sryblmr 24 haftalık olduk biz uyuyamıyorum bazen sol göğsümün altında sanki bir kemik batıyor normal mi acaba
Pamuk Sryblmr O bende de oluyor bebek yukarı çıktığı için kaburga kemikleri ağrıyor.Yatis pozisyonunuzu ayarlayın bazı pozisyonlarda ağrı geçiyor.
Saribakir 22+3ten selamlar bizim de suan için sorunsuz gidiyor. Şeker yüklemesi için gün sayıyoruz. Göbeğim çıktı ve sol tarafımdan sırt ağrım oluyor. Hafta ay hesabı kesin bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar farklı sonuçlar görüyorum.
Pamuk Saribakir 1 - 4 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 1 Aylık 1.Trimester 5 - 8 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 2 Aylık 1.Trimester 9 - 13 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 3 Aylık 1.Trimester 14 - 17 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 4 Aylık 2.Trimester 18 - 21 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 5 Aylık 2.Trimester 22 - 26 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 6 Aylık 2.Trimester 27 - 30 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 7 Aylık 3.Trimester 31 - 35 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 8 Aylık 3.Trimester 36 - 40 Haftalık Gebelik Kaç Aylık? 9 Aylık 3.Trimester
Eslem2112 Pamuk bizde 19 haftalık olduk genital bölgede ağri var sol tarafta grip oldum hareketlerini hissediyorum çok şükür
Esraabbaa Sevgiongun evet benim de genelde sol bacağım sol kalçam ağrıyor. Ya bazen mesela haftada iki üç kere oluyor bazen hafta boyunca hiç olmuyor. Benim bi de he ek yiyince değil karnım acıkınca oluyor ağzıma acı su geliyo gibi oluyor