Mervebbcggf Bebegim 2 hafta geriden geldigini soyledi doktor bunu yasayan varmı acaba 2600 du simdi ise 2800 cok kilo almiyor sizinde oldumu acaba kuveze girermi😔😔
Kubra55565 Mervebbcggf kaç haftalıksınız ? Bende 38+5 im ve doktorum cuma günü bebeğin 36 haftalık olduğunu söyledi en son kontrolle cuma gittiğim zaman diliminden bu yana hiç almamış kılo😔
Uykuseveer Mervebbcggf benimki geriden gelmiyordu ama doğduğunda 2910 gramda küvöze girdi 9 gün yattı oda kilodan değildi solunumla alakalıydı küvözden çıktıktan sonra 2700 e düştü kilosu ama 3.ayından sonra çok Şükür topladı şuan 1 buçuk yaşında 15 kilo mesela
Fullik Mervebbcggf 2 buçuktan sonrası risk yaratmıyor diye biliyorum benimde 2 hafta geriden ama doktor sorun olmucagini her bebeğin farklı olduğunu söylemişti
Zulfiye06 Kaç haftalık hamilesin canım . Yemene dikkat et a kuruyemiş , muz , kaşar eksik olmasın gün içerisinde
Mervebbcggf Kubra55565 bende suan 37 +2 yim 35 haftalikken gitmistim az kilo almis iste 2 hafta geriden dedi siizn kilosu kac
Birbahargunu Mervebbcggf kilo alımı az da olsa devam ediyorsa problem değil sadece gelişim tamamen durunca alıyorlar bebeği
Birbahargunu Bende de 35. Haftada cikti karın çevresi 1 hafta geriden geliyor kilo alımını bilmiyorum haftaya cuma kontrolüm diğer bulgular normalse işte suyu plasenta kan akışı falan gerilik de artmiyorsa sorun yok dedi erken haftalarda çıkınca sorun olabiliyormuş sanırım 20 li haftalarda
Birbahargunu Son haftalarda çıkan geriligin Yeme icmeyle alakası yokmuş bebekle ilgili bir durummuş anne babanın genetik kilosu belirleyiciymiş diğer seyleriniz normalse sıkıntı etmeyin ben de ilk duyduğumda çok korktum ama 2.5 kilo üstü sağlıklı bebek dedi doktorum 3 hafta geri olanlar var onda bile suyu kan akışı normalse gerilik demiyorlar minyon bebek diyorlar
Mervebbcggf Birbahargunu yani dogana kadar 3 kilo olur dedi cok onemli degil dedi sordum hocam kuveze giricekmi diyede yok oyle gerisim geriligi yok dedi sadece kilosu zayif dogar dedi
Birbahargunu Mervebbcggf evet bana da öyle dedi 1 haftalık gerilikten sorun olmazmış son haftalarda olması zaten sıkıntı değil korkmayın minyon bebek yani ben de 2.5 kilo dogmustum genetiktir belki
Zulfiye06 Canım ben 34 haftalıkken karın çevresi geriliği olduğunu öğrendim . Böyle giderse yatırırız felan baya korkutmuştu beni . Haftaya tekrar gel bi bakalım dedi . Su çok önemli bence çocuğa yiyeceklerin gitmesini sağlıyor . Ben tabi ekstra dikkat ettim ama çokta su içtim . Hurma yedim günde iki tane . Ara öğünlerimde süt muz vardı . 2 hafta geriydi 1 haftaya düşmüş sonra da normal suan dediler. Bol su iç dikkat et düzelir inşallah . Gelişim devam ediyorsa sıkıntı yok zaten . Durursa ya da gerilik ilerlerse alıyolar