Togcee Minikayak24 yok böyle bir şey değildi tamamen sancının geldiğini anlıyorsun belinden karnına kasıklarına o sıra da evet sertleşme de oluyor karnında ama bildiğin adet sancısının üst versiyonu
Minikayak24 Togcee tamam canım çok saol demekki anlaşılır bişey şuanda belim ve kasıklarım ağrıyor geçmiyor özellikle belim nefesim kesiliyor karnım sertleşince ama şiddetli bi ağrı değil ama hiç rahat değilim nefesim çok kesiliyor yetmiyor nefesim
Elzem07 Togcee şuna aynısını yaşıyorum, eşimi kaldırıp hastaneye gidelim diyeceğim ama ne yaparlar hastanede ? Nst mi bağlarlar bilemiyorum haftamız erken daha 36
gokcetugumm Elzem07 bende belden kasiga bı sancı yaşadım bekliyorum kaç dakika sonra tekrar edecek daha 36+6.
Elzem07 gokcetugumm sancı dedikleri şey ne ben hic bilmiyorum. Ama böyle sinsi ve geçmeyen bi ağrım var belimden böbreklerime doğru, buna ek regl ağrım var bir de 🥹 gitsem mi bilmiyorum. Aynı cankm 36+2 benimde
gokcetugumm Elzem07 adet sancısı gibi önce belime giriyor sırtımda da var çok hafif belden kasiga geliyor bide karnım taş gibi kasılıyor
Elzem07 gokcetugumm bende ise o adet ağrısı ve bel ağrısı hic geçmiyor 🥹 sancı değil mi bu? Sadece bazen cok daha fazla ağrıyor
gokcetugumm Elzem07 daha yeni başladı benimde yarım saattir düzenli mi takip ediyorim gelip gidiyor sürekli sizinki nasıl acaba yoklama arası 20 dakikayı buluyor benim şimdilik yalanci değilse tabii😂
Elzem07 gokcetugumm valla benim hic geçmiyor takip edemiyorum, bi an cok ağrıyor bi an az . Ama 15 dk da bir daha fazla ağrıyor diyebilirim
gokcetugumm Elzem07 ayy doğum sancısı olmasın giderek şiddeti artıyorsa isterseniz gidin bı görünün içiniz rahat etsin bende iyice düzene girdiğinde hemen bı duş alıp cikicam baya yakın hastane
Togcee Elzem07 rahat yatıyorsan ya da duştan sonra rahatlıyorsan yalancı sancı. Normal sancı atıyorum 15 dakika hiç bi yerinde ağrı yok iyisin 15 dakika bitince bi anda ağrı geliyor ve yatamıyorsun kalkamıyorsun yürütmüyor kalıyorsun öyle
gokcetugumm Togcee canım evladını sağlıklı sıhhatli af ve afiyetli büyütmeni diliyorum 😍 darısı kolaylıkla bizlere olsun☺️