Nergiz7 Kızlar grip oldum ama hamileliğimin ilk zamanları olduğu için hiç bişey yiyip içemiyorum bulantıdan, napıcaammmm 😔
bimuallime Nergiz7 Sıcak su bal limon. Bunu günde 2 kez iç hemen topla. Zencefil tarçın pekmez vs karıştırma hamileyken bulantı yapar. Ben hasta olmuyorum genel olarak olmam ama şu an oğlum eşim bir haftadır hasta boğazım kuruyor böyle atlatırım sanırım. Kaynar duş al parol al uyu biraz
Syda78 Bende 33. Haftadayım bol bol mandalina ve portakal yedim nane limon içtim ilaç kullanamıyoruz zaten 5-6 güne toparladım bu şekilde☺️
Luckygece Ben de geçen hafta çok ağır bi grip atlattım. Zencefil bal limonu ılık su ile içtim her aksam. Ayrıca bol bol mandalina yedim. Bir kaç gün çekeceksin mecbur canım🥺
Luckygece Nergiz7 ablam doktor ve gebe. O da çok bulantı yaşadı. Söylediği kadarıyla zencefilin bulantıya da olumlu etkisi oluyormuş bir dene istersen. Yalnız toz kullanacaksan çay kaşığının ucu ile atman yeterli çok atmana gerek yok 🙏
Melos066 Nergiz7 20+5 im ama çözüm bulamadım sadece bunyen zayıf oluyor dikkatli ol birde istersen çok kötüysen hastaneye git parol serum takıyorlar ayağa kaldırıyor
Melos066 Nergiz7 ağrılarını alıyor iyi gelmiyor tabivsadece ağrı kesiyo doktorlar da başka bir ilaç vermiyor zaten
Nergiz7 bimuallime benimde boğaz kuruluğu çok var, dün serum yedim. Hamileliğimin 7. haftasına giriyorum o yüzden bulantılarım çok fazla, yiyip içebilsem keşke 🥹