gokcesgoktas Çok heyecanlandım nişan geldi bakalım bebişim ne zaman gelecek beni ne bekliyor çok merak ediyorum 🫠
Ruukiiyee00 gokcesgoktas merhabaa ay acil soru nişannz nasıl bir şey rengi falan Ben labobYa gittim daha yeni tam uyuyacaktm çamaşırımda kahverengi leke gördüm acaba Nisan mi ama öyle kurumuş kalmış leke sadece küçük bide
tunasmom gokcesgoktas hadi hayırlısı benim nişanım geldi 4 gün sonra suyum geldi hemen doğurdum inşallah seninde öyle olur hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini 🥰🙏
gokcesgoktas Anakoala Mavideniz26 Hayır çünkü sancım yok kuşum sancım olsun pekişsin gideceğim inşallah 🫠
Mavideniz26 gokcesgoktas su patladigi zaman sanci olmaz ki hastaneye gitmezsen kanama gelir biraz senden yavastan
gokcesgoktas Ruukiiyee00 Benimki Google nişan gelmesi yazıp resimlere bakınca beyaz sarı arası katıya yakın bir akıntı gibi geldi ama baya çoktu 🤭
Ruukiiyee00 gokcesgoktas sizce benim ki nişan mıdır ben bilemedim çünkü 🥴 Kısa süre önce de laboboya gittim ne ara gelmiş kurumuş öyle ki anlamadm iki tane nokta kahverengi leke sadece.
Aysemm44 gokcesgoktas Benim ilk hamileliğimde gelmişti hemen doğuma almışlardı 2 cm açılma vardı suni saçı verdiler çocuk çok kaldığı için enfeksion kapmıştı 2 hafta küvesteydi bence doktorun gözetimi altında ol cnm gözük bi eve git derse gidersin aynı
gokcesgoktas Ruukiiyee00 Kuşum şimdi ben doktor olmadığım için oladabilir olmayadabilir çünkü ben ilk kez gebeyim ve ne olduğunu internetten öğrendim için rahat etmiyorsa bir acile git