Gamzealptkn 3 kasımda aşılama oldum bat 16dı 17si aşılamanın 14. Günü oluyodu doktor o gün kan ver dedi ben adetime 3 gn kala erken test yaptm silik ama baya belli ikinci çizgi vardı adet günüm test yaptm zor görünen ikinci çizgi vardı adet olmadm ertesi gün test verdm 9.82 geldi bende çizgi silikleşti diye kimyasal oluyor diye düşüyorum 48 saat sonra tekrarlıcam ama burdan olumlu bişey çıkar mı umuda ihtiyacm var 🥺
alyamm_33 Gamzealptkn canım bugün de kan testi versen ben de 9 olarak öğrendim 48 saate gerek yok ki günlük zaten veriyordum ben yükseldi yani güzel güzel de yükseliyordu geç döllenme olduğu için böyle oluyor kendimi yiyip bitireceğine bir kan testi ver
Gamzealptkn Tugbabuglem58 şöyle çarşamba erken test yaptm çift çizgi çktı ama ikinci çizgi silikti ama görünüyodu baya 2 gn snra tekrar yaptm çizgi koyulaşması lazmdı biraz olsn zor görünüyodu değer düşüyodu muhtelemen dşyorm kan da da 9.82 geldi zten kimyasal mı geçiriyorm acaba daha önce 4 kimyasal geçirdm
ozgehanim Kaset testteki koyuluğa göre fikir yürütmek doğru olmaz, içtiğiniz su miktarına göre bile değişebilir bu. Önemli olan kan değeri. Dediğiniz gibi kan testini tekrarlayın ama bence güzel haberler alacaksınız 🥰
Gamzealptkn ozgehanim ikisini de sabah idrarıyla vermiştm Allahm nolur güzel ilerlesin sabah kan verdm 48 saat nask geçer bilmiyorm başka bişey düşünemiyorm
Tugbabuglem58 Gamzealptkn anladim canim testlerin markalari aynimiydi ve testlere gore bence degerlendirme moralini düşürme bazi testler bozuk oluyor
Gamzealptkn Tugbabuglem58 evet aynıydı bi erken bi kaset aldm kasette hiç çkmadı erkendekini görmekte zorlanıyodum
Gamzealptkn alyamm_33 ama yükselebilir önemli olan 2 katı yükselmesi %60 dan az yükselirse skntı var demek olur
Gamzealptkn alyamm_33 ama çarşamba adetme 3 gn kala test yaptm ikinci çizgi silikti ama çok belliydi cuma yani tam adet günüm yaptm silik çizgi vardı yine ama zor görüyodm muhtemelen düşüyodu değer zten ctesi 9 gelen değer çarşamba kaç olablir ki test algılasın
kbryzb Gamzealptkn ben senin yerinde olsam şuan durmaz acile giderdim hiç değilse ne olduğunu öğrenirdim Allah korusun belki şuanda kimyasal geçiyorsun ona göre belki bir şeyler yaparlar sana
Gamzealptkn kbryzb canm zten muhtemelen kimyasaldır da kimyasala yapılcak çok bişey yok adet olcam bitcek 9 değeri zten hemen sıfırlanır
kbryzb Gamzealptkn olsun üzülme canım senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun bak ne güzel hamile kalabiliyorsun buda güzel bir şey 💕🌸