Busemmmm İshalim ve 5 dk bir çişe çıkıyorum kızlar bide çişimi yapıyorum sanki yapmamış gibi hissediyorum
Busemmmm Parsmommy 16 haftalığım ve Yokta bişey dicem ya korkmaya başladım çişim şeffaf olması normal mi çok çıktığımdan dolayamı oldu
Busemmmm teacher-mom21 Yokta bişey dicem ya korkmaya başladım çişim şeffaf olması normal mi çok çıktığımdan dolayamı oldu
Parsmommy Busemmmm çok su ve sıvı mi tuketiyorsun acaba . Birde bebek mesaneye baskı yapınca da tuvalet hissi olabiliyor
Parsmommy Busemmmm bu arada idrar testi ver yinede belli olmaz enfeksiyon sadece akıntı yanma ile olmuyor
Busemmmm Parsmommy ya o kadar sık tüketmiyorum şeffaf olması normalmi suyum gelmiş fln olamaz heralde dimi daha 4 aylığım allahnkorusun da anlamadım acilemi gitsem
Parsmommy Busemmmm idrar yapiyorsun ama kendiliğinden akmıyor ki . Yinede için rahat edecekse bir git bence
Busemmmm Normalmi çıkıyorum yapıyorum 1 dk geçiyor sank yapmamış gibi yine başlıyor suda içiyorum sıvı gitmesin diye acaba ondanmı içtikte geliyormu anlamadım eşimde uyuyor telaşada sokmak istemiyorum geldikçe çıkayımmı tutayımmı onuda bilmiyorum
Sehseh Benim normalde de çok çıkardım idrara 24 haftalık oldum çok fazla gidiyorum hala daha bazen bembeyaz geliyo bazen sabah ilk idrarda koyu ilaç yazdır istersen enfeksiyon büyük ihitmal ama baskıdan dolayı da olmis olabilir