Minikayak24 Kızlar ne durumdasınız benim oğlan kandırıp duruyor beni gelmek istemiyor karpuz kadar olmuşuz 🤭🤭ne zaman geleşcek bu bebişler
Gmz5560 Minikayak24 eli kulagındadır merak etme ben randevu almak için pazartesi gününü beklerken benim kızce annemi bekletmiyim diyip dayanamayıp kurban bayramının 3.gunu geldi cuma günü 🤣
Sssaaa3 Minikayak24 benimde oğlum 38 haftalık canım bizdede durum aynı sancım bile çıkmıyor nstde 🤣🤣🤣
-Annem Minikayak24 Benim oğlusun da keyfi yerinde bizde 39 hafta olduk tık yok valla 😂 Nişan bile gelmedi ,hele ağrı ya dair tek bir belirti bile yok 🤦🏼♀️
Minikayak24 Gmz5560 😂😂bayramına şeker olmuş işte fıstık😂🤭🤭benimki çok kandırıyor valla sürekli nişanım geldi ağrılarım vardı ⅚ ya kadar ağrı çektim sancı birden puf diye gitti😂🤭diyorum artık doğunca diğer oğlumla beraber okula yazdırırım direk kocaman oldu🤪🤣
Minikayak24 Sssaaa3 benim var valla güzelde çıkıyor ama ben ağrı falan çok hissetmiyorum açılmamda var ama düzenli değil sancılarım😂
Minikayak24 -Annem benim ağrım sancım ara ara oluyor ama şiddetli değil nst de sancıda var ama düzensiz açılmamda var ama beyfendi çok rahat içerde mutlu diyorum konuşuyorum oğlumla anneni merak etmiyon mu babani abini gel gör bizi😂
Ftmnraks1 Minikayak24 ayy acılmanız kaç cm tüm postalarda acilma arıyorum kendime gibi 😂😂 37+5 olduk 6 cm açılmam var ama ne sancı ne bir şey hiçbir şey yok.
Minikayak24 Betbet3434 ayy deme ya valla banada diyolar 40 görürsün😂diyom demeyin öyle insanın artık gücü kalmıyo ağırlaşıyor😂
-Annem Minikayak24 Bende istiyorummm agrii istiyorummm sancı istiyorummm açılma istiyorummm nişanım gelsinnn istiyorumm doğuma dair bı işaret istiyorumm artikk yiterrr😂😂
Minikayak24 -Annem kız valla böyle daha zor yeminle 😂psikolojim bozuldu ha geldi gelşyor diyorum gelmiyo heves kursakta klıyor😂en iyisi birden geliyorum demesi😂😂
anneyimmbennn -Annem yemin ediyorum benim psikoloji bu ya doğumdan falan da korkum kalmadı artık doğurmak istiyorum çılgınlar gibi 😂😂
anneyimmbennn Minikayak24 39+6 ne nişan ne sancı hiçbir şey yok ben direkt askere yazdiracam benim oğlanı 😂
-Annem Minikayak24 Artık psikolojik olarak belim ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor gibii hisstemeye çalışıyorum girdiğinden degill he yanlış anlaşılmasın maksat kendimii doğuruyor gibi hissetmek 😂🤭
Minikayak24 anneyimmbennn eveet bende annem bana diyo sen korkuyosun bebekte korkuyo gelmiyo 😂dedim tam tersi artık gelsin istiyorum gelsin yanımda olsun uyusun doğsun seviyim öpiyim kokliyim ooohhh misssss hayali bileçok güzel🤭🤭🤭🤭🤭🥰🥹🥹🥹
Minikayak24 -Annem ahahahaha ya valla bendede sanki suyum geliyomuş gibi hissediyorum ama bakıyorum kup kuru ama diyorum sanki geldi baya bi bakıyom hiç bişe yok rüyalarımda doğurup duruyom kedi gibi😂😂