tugbadurmaz34 asell13 bende her şeyi yiyorum maşallah 😂😂🧿 ama yumurta hariç tavukta asla haşlama yiyemem kokuyor
asell13 tugbadurmaz34 tavuk benimde hassas noktam ya ürperiyorum resmen 😂😂 yumurta vs sıkıntı yok yiyorum öyle
asell13 Vyvyerdm benimde 2 hafta falan oldu bulantılar biteli rahatladım şükür kişiden kişiye değişir ama
GPinar Cerenbelis1 bende 28+6 ama siz iyi almışsınız kilo ahaha ben 12.5kg aldım şimdiden 😂😂59.5 kg ile hamile kalmıştım şimdi 72kg🙈🙈
Cerenbelis1 Kitapkolik660_ hadi ya ilaç kullanmıyo musunuz ben prillam hergün içiyorum onu içmesem midem bulanıyor
ozgeerkan73 Hilalcikkk 7 haftalığa kadar benim de öyleydi Şuan 9 haftalık hamileyim ve midem almıyor abur cuburu
Slc 1Melike daha iyi bence Sadece az az şeyler ye bebek beslenmez illa yiyeyim deme 15ten sona düzelecek ve daha çok yiyeceksin 🥰
Nuraslanklc Cerenbelis1 iştahım acayip açıldı ilk 4 ay bulatim oldu gram kilo almadım şimdi kahvaltıda normal yiyorum akşam yemegide öyle ama sırf yemekten sonra ki çay Faslı için tüm gün tutuyorum 🤣 aşırı tatlı şeyler istiyor canım meyve çikolata ve pişmaniye gün boyu yesem bikmam heralde
carpediemm1 9 haftalığız şu an. İştahım pek yok kahvaltı yapmak falan zulüm gibi geliyor. Mide bulantım falan da yok ama öğlen 1e kadar kahvaltı yapmasam yine de canım istemiyor. Sırf hamileyim diye zorla yiyorum. 76ile başladım şu an 74üm