gamze_gbdk Seval0sevall benimde regl gecikmesi olacak belli gebelik olduğunu da düşünmüyorum yani o kadar çok negatif gördüm ki umutsuzum artik🤦🏻♀️
kbryzb Seval0sevall yani düşük kaybın olduysa çok normal adet görememem çünkü aynı durumu bende yaşadım eylülde kimyasal gebelik geçirdim kasımda adet gördüm doktor söktürücü vermişti ama onu kullanmak istemediğim için 1 hafta boyunca sabah akşam soğan suyu yaptım içtim ve adet oldum sonra bıraktım içmeyi
Merve-metin Seval0sevall ben canım 15-18 kasım adetim 15-16-17 olmadım dün akşam şiddetli bir karın ağrım oldu o kadar bugün olursam olacak olmazsam gecikmeye düşecek yarın test yapacam olmazsam eğer
Seval0sevall Merve-metin ayn öyle yap 1 hafta geçse bile gebelik oluyor geç döllenmede benim de bir ağrıyor bir duruyor
Merve-metin Seval0sevall aynen öyle dün akşam işten çıkınca acile gidip kan verecektim çok karnım ağrıyınca adet olacam diyip gitmedim kan vermeye ama gelen giden yok ve ağrı durdu şuan bişey yok anlamadım bakalım bekliyorum
Masummelek19 Seval0sevall benim de 7 gün gecikti bu ay dün öğrendim 5 haftalık gebelik varmış Rabbım sagolsun hiç beklemediğimiz Bi anda verdi inş sizinde kalbinize göre versin üzülmeyin stres hiç yapmayın Rabbım en iyisini bilir şans sizinle olsun 🙏
Youngmotherr Seval0sevall oğlum üç aylık geneç ekimde adet oldum 21inde 1 hafta önceden ağrılarım sancılarım olurdu şimdi 3 gün var adetime ama ağrı sancı hissetmiyorum korkuyorum açıkçası inşallah yoktur 🫠
Masummelek19 Benim de 7 gün gecikmem oldu bu ay supriz Bi şekilde hamile olduğumu öğrendim Rabbım razı olsun herkesin yardımcısı olsun 5 hafta 3 günlük olduk şuan iki gün oldu öğrendim çok garip Rabbım sağlıklı doğsun inş
Seval0sevall Masummelek19 ya benim 3 gün o günle beraber ama gelen giden yok beyaz aktı top şeklinde bilemiyorum