Canann1601 Hulypehlvn Katlanır küvet kova maşrapa setini aldım yer de kaplamiyor bence gayet kullanışlı ürün. Trendyolda çaldım ben Hobby life marka
Elffyns Hulypehlvn bende hobby life katlanır set aldım banyom küçük olduğu için katlanır aldım yorumlar da kovası dökülüyor falan denildi ama arkadaşım kullanıyor hiç dökmemiş
EbruMD Hulypehlvn katlanır aldım 2,5 aydır kullanıyorum hiç bir şekilde katlanma su dökülmesi falan yaşamadım ağzına kadarda dolduruyorum
Canann1601 deniz2812 aynen öyleymiş. Ben aldığımda denedim herkes dökülüyor diyince ağzına kadar doldurmadim ne beklerken ne taşırken ne de dökerken suyu katlanmadi.
Canann1601 Sadeceanne2 çok aşırı doldurulduğunda mı katlaniyor acaba.cunku ben aldım denedim yarıya kadar doldurdum bir kaç saat banyoda bekledi hatta suyla ama dökülmedi katlanmadi 😊Duymuştum ben de kova bir anda katlanıyor su dökülüyor diye o yüzden alır almaz denemiştim 😄
Sadeceanne2 Canann1601 suyu dökmek için alırken 😅😅😃dökülüyor Muş Videoları da var. Bak cinnet geçirmedik
Canann1601 Sadeceanne2 hadi ya 😄 valla bakalm inşallah öyle şeyler yaşamayız dikkat etmek lazım demek ki