aasl Aslında hamileliği özellikle bebeği tam kavrama zamanın. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum, sanki hamile değilimde 4 ay boyunca bir hastalığın pençesine düşmüşüm kurtulamıyorum gibiydim. Bazen hamile olduğumu unutup dikkatsiz davrandığım oluyordu. Halbuki planlı bir gebelikti ama o dönemde bebeğim olacak algısı yoktu bende. Çevremdekiler uyarırdı, üstüme titrer dururdu. Sonra cinsiyetini öğrendim 13 haftada o zaman bi gülümseme oldu suratımda ama o hamilelik algısı bende tam olarak ne zaman oluştu dersin 20. haftada… Bebeği renkli ultrasonda görünce o an evet benim canımın canı var, tabi tepinmeleri de cabası. Hareketlerini hissetmek annelik güdüsünü iyice arttırıyor bence. Bak 3-4 gün boyunca hareketlerini hissetmedim panikledim,.korktum. Şuan karnıma vurup duruyor 1 saattir 😊 Odasını, kıyafetlerini hazirladik her seferinde kıyafetlerine bakıyorum aşırı heveslendim bu son donemlerde. Biraz uzun yazdım ama planlı olsun olmasın bir can parçamız olacağı fikrine hemen adapte olamayabiliyoruz. Ben kendimi buna ne kadar hazırlasam da o sıkıntılı süreç beni burnumdan getirdi. Hamile olduğumun algisini yeni yeni kazandım. 24 haftalık olduk ve sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz. 16 haftadan sonra hislerinden iyiden iyiye değişmeler olacaktır, çünkü bebeğin büyüyor ve sen onu hissedeceksin. 😊 Umarım hersey senin için bundan sonra daha pozitif olur ve çok mutlu olursun🌸